Afbeelding
Foto: https://pixabay.com/photos/lego-multicolored-bricks-game-1124009/

Volwassen LEGO fanaten gezocht voor nieuwe LEGO club in Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel - Ben jij helemaal fan van LEGO? Of heb je er eigenlijk al jaren er niet meer mee gespeeld maar is het nog wel een guilty pleasure van je? Vind je het daarnaast ook leuk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bibliotheek Dommeldal en LEVgroep Son en Breugel willen een LEGO club gaan oprichten in Son en Breugel. Een plek waar kinderen (6 tot 16 jaar) één keer per maand naar toe kunnen om te bouwen met LEGO. Iedere activiteit staat weer in een ander thema; leren sculpten, hoe een echt stevige toren te bouwen, storytelling, je eigen LEGO stripverhaal maken enzovoorts. 

Het ideé is er, maar nu hebben we nog een groep enthousiaste mensen nodig die deze activiteiten willen gaan begeleiden en voorbereiden. LEGO-liefhebbers die samen met elkaar thema’s bedenken en de kinderen ondersteunen en begeleiden. Voor nu is het plan om de activiteiten op zaterdag te laten plaatsvinden in de bibliotheek in het Dommelhuis. Vanuit de bibliotheek en de LEVgroep ondersteunen wij de LEGO club en bieden wij ook gratis een LEGO-training aan

Ben jij enthousiast geworden? Kom dan op maandagavond 3 juli naar onze informatieavond van 19:00 tot 21:00 uur in het Dommelhuis. Hier willen we met alle geïnteresseerden in gesprek om onze ideeën verder toe te lichten en vooral ook te bespreken wat die van jullie zijn hierover? Om zo hopelijk de eerste stappen te kunnen zetten naar een LEGO club in Son en Breugel. De bijeenkomst is geheel vrijblijvend en je zit nog nergens aan vast. 

Aanmelden is wel nodig voor deze bijeenkomst en kan door een mail te sturen naar marijke.muller@levgroep.nl Mocht je nog vragen hebben neem dan via deze mail of telefonisch (06 48 57 66 86) met Marijke Muller (LEVgroep Son en Breugel) of met Ellen Reinders (Bibliotheek Dommeldal) via e.reinders@bibliotheekdommeldal.nl of 06-2231314