Fietsenmarkt Dutmella in 2019  (archieffoto)
Fietsenmarkt Dutmella in 2019 (archieffoto) Foto: Adrie Neervoort

Fietsenmarkt Scouting Dutmella 24 juni

Algemeen

Son en Breugel - Wilt u van uw oude fiets af? Daar kunnen de Explorers van Dutmella u bij helpen. Op zaterdag 24 juni is onze jaarlijkse fietsenmarkt bij de Kiosk in Son. Wij verhandelen deze dag tweedehands fietsen om zo geld op te halen voor ons zomerkamp. Wij nemen vrijwel alle fietsen aan, van bakfietsen tot skelters, (bijna) niks is ons te gek! Eén belangrijke voorwaarde die bij alle fietsen van toepassing is, is dat deze bruikbaar zijn en enkel kleine gebreken heeft.

Dus heeft u een fiets die u wilt verkopen, dan kunt u deze zaterdag 24 juni tussen 8:30 uur en 12:30 uur komen brengen naar het Kerkplein in Son. Wij verkopen de fiets voor het bedrag dat u bepaalt. Daar doen wij een percentage bovenop, wat ten goede komt aan de Explorers van Scouting Dutmella. U kunt er ook voor kiezen om de volledige opbrengst ten goede te laten komen aan de Explorers.

Kopen
U bent natuurlijk ook van harte welkom als u een fiets wilt kopen. De verkoop van fietsen start om 10:00 uur en gaat door tot 15:30 uur. U kunt een kijkje nemen naar de fietsen en zelfs een testritje maken op ons speciaal ingerichte testparcours.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.dutmella.nl/fietsenmarkt, daar vindt u ook ons reglement. U kunt ook contact opnemen via fietsenmarkt@dutmella.nl.

Wij zien u graag op 24 juni!

Scouting Dutmella Fietsenmarkt