PVGE 75 jaar
PVGE 75 jaar Foto: Ingezonden

75-jarig jubileum PVGE Son en Breugel e.o.

Algemeen

Son en Breugel - Dit jaar viert seniorenvereniging PVGE haar 75-jarig bestaan. De verschillende afdelingen in de gemeentes in en rondom Eindhoven organiseren ook lokaal activiteiten in het kader van dit 75-jarig jubileum. 

De PVGE Son en Breugel e.o. gaat dit vieren op zaterdag 30 september in de vorm van een ‘open huis’. Dit lokale feest wordt van 13.30-15.30 uur gehouden in het Dommelhuis. 

Wij nodigen alle inwoners vanaf 50 jaar en ouder uit om hierbij aanwezig te zijn. Op deze middag kun je onder andere kennismaken met de clubs die een belangrijk onderdeel vormen van onze vereniging. Denk daarbij aan onze reis- en cultuurclub, computergebruikersclub, wandelclub, leesclub, biljartclub, fietsclub, fotoclub, Franse-conversatieclub, schaakclub, blijven-bewegenclub, jeu de boules-club, kookclub en samen-uit-etenclub.

Het wordt een gezellige middag met een hapje, drankje en muziek. Wij rekenen op uw komst. Meer informatie wordt op een later tijdstip bekendgemaakt in DeMooiSonenBreugelKrant, nieuwsbrieven en nieuwsflitsen voor de leden.