Energieloket
Energieloket Foto: Ingezonden

SonEnergie is terug!

Algemeen

Son en Breugel - Na een lange zomervakantie en met een nieuw bestuur gaat SonEnergie weer vol met nieuwe ideeën aan de slag. Elke eerste en derde zaterdag van de maand zitten we tussen 11.00 en 13.00 uur weer klaar in het Dommelhuis om al uw vragen op energiegebied te beantwoorden tijdens het energieloket. Op zondag 3 september stonden we, samen met mensen van de Provincie Noord-Brabant en de gemeente op de jaarmarkt om met onze inwoners in gesprek te gaan over energie en duurzaamheid. 

Op 12 september aanstaande vindt het eerste energiecafé van het nieuwe seizoen plaats. Voor dit energiecafé heeft SonEnergie Vaillant bereid gevonden om een presentatie te geven over warmtepompen. U maakt hier kennis met het bedrijf, met hun producten en hun visie op de energietransitie. We hebben ze gevraagd in te gaan op:

- Wanneer is de aanschaf van een (hybride) warmtepomp aan de orde?
- Wat is de zin en onzin bij de keuze tussen een hybride warmtepomp en een all electric warmtepomp?
- Wat is de zin en onzin bij opslag van thermische energie?
- Welke invloed hebben de energieprijzen (zowel gas als elektra) op de subsidies en de wetgeving bij vervanging van een bestaande, gasgestookte cv-ketel?
- Wat is de invloed van de afbouw van de salderingsregel op de keuze van uw verwarmingssysteem?

Uiteraard zal er veel ruimte zijn voor vragen en discussie.

Wanneer: dinsdag 12 september
Waar: het Dommelhuis
Hoe laat: inloop vanaf 19.30 uur en aanvang vanaf 20.00 uur

Heeft u een specifiek onderwerp dat u graag een keer besproken zou zien tijdens een energiecafé? Meld het aan via info@sonenergie.nl. SonEnergie is benieuwd naar uw suggesties.


Son Energie Logo