Vrijwilligers van Madelief in
Vrijwilligers van Madelief in "het verborgen paradijs" Foto:

Vrijwilligers Bijna Thuis Huis Madelief paradijselijk bedankt

Algemeen

Son en Breugel - Zaterdagochtend 16 september, 11.00 uur, met zomerse temperaturen op de fiets, vanaf de Vinklaan richting het ‘Verborgen Paradijs’ bij het kanaal in Breugel/Nederwetten.

Het is een lange stoet vrijwilligers van MadeLief, die vandaag een verwendag hebben. En dat hebben ze verdiend! Ze zetten zich wekelijks in voor de bewoners in hun laatste levensfase. We worden verwelkomd door Marie-Christien Kop in de paradijselijke tuin, waar de vrijwilligers worden getrakteerd op koffie/thee met zelfgebakken appeltaart. Terwijl de bloeiende tuin en de omgeving lopend over de paadjes en langs verborgen hoekjes bewonderd worden door de vrijwilligers, verzorgen de medewerkers de gedekte tafels in de binnentuin waar een heerlijke maaltijdsalade, wederom uit eigen tuin, staat opgediend.

De middag werd afgesloten met een bloemenworkshop waarbij de vrijwilligers met de prachtige bloemen uit de tuin creatief aan de slag gingen. Het was een gezellige en fijne dag voor een fantastisch team vrijwilligers die zich telkens maar weer opnieuw liefdevol inzetten voor de bewoners en hun naasten in het Bijna Thuis Huis MadeLief.

Wil jij ook vrijwilliger worden in MadeLief? Maak een afspraak om kennis te maken. Kijk op onze website, mail naar bthsonenbreugel@gmail.com of bel met de coördinator: 0499-465211.

Vrijwilligers van Madelief in
Vrijwilligers van Madelief
Vrijwilligers van Madelief in