MeeDoen uitstapje naar Eindhoven Airport
MeeDoen uitstapje naar Eindhoven Airport Foto: Ingezonden

Fotospeurtocht voor MeeDoen jongeren op Eindhoven Airport

Algemeen

Son en Breugel - Stichting MeeDoen bestaat dit jaar 10 jaar! Om dit te vieren organiseren ze een aantal speciale activiteiten voor de jongeren. Woensdag 8 november was de aftrap: een uitstapje naar Eindhoven Airport.

Ze zijn ‘s middags met een groep van 40 personen afgereisd naar de luchthaven. Ze mochten ook weer een paar nieuwe jongeren welkom heten. Het is fijn dat jongeren nog steeds de weg naar stichting MeeDoen weten te vinden. 

Na aankomst op de grote parkeerplaats zijn ze naar de vertrekhal van het luchthavengebouw gelopen. Daar zijn ze gastvrij ontvangen door medewerkers van Eindhoven Airport. De jongeren en begeleiders zijn verdeeld over kleine groepjes en zijn ze gestart met de leuke fotospeurtocht door het luchthavengebouw. Wat was het gaaf om te zien hoe het er achter de schermen op Eindhoven Airport aan toe gaat! Ze hoorden snelle straaljagers voorbij komen en hebben veel vliegtuigen gezien. Tussendoor hebben ze iets lekkers gegeten en gedronken. Wat hebben ze genoten. Het was een ervaring die ze niet snel zullen vergeten!

Heb jij een beperking en/of vind je het lastig om aan te sluiten binnen het regulier aanbod in S&B? Wil je graag meedoen en leuke, fijne vriendschappen sluiten? Meld je dan aan bij stichting MeeDoen S&B, mail: info@meedoensenb.nl Website: www.meedoensenb.nl.