Afbeelding
Foto: MooiSonenBreugel

Jumbo in Son en Breugel sluit tijdelijk voor verbouwing

Algemeen

Son en Breugel - “Omdat wij vinden dat het áltijd beter kan, gaan we de winkel binnenkort verbouwen,” legt Bart van de Voorde, filiaalmanager van Jumbo Son en Breugel uit. “Daarom gaan we de deuren op maandagavond 19 februari om 20.00 uur tijdelijk sluiten, om deze op donderdag 22 februari om 08.00 uur alweer te openen.”

Enkele aanpassingen die tijdens de verbouwing worden uitgevoerd komen uit een klant tevredenheidsonderzoek dat eerder is gehouden onder de klanten van de Jumbo Son en Breugel. Zo krijgen de apparaten waar lege flessen kunnen worden ingeleverd groot onderhoud en worden indien nodig vervangen. Ook zal de verbouwing aanleiding zijn om eerder dan wettelijk verplicht te stoppen met de verkoop van tabaksproducten in de winkel.

Vanwege de sluiting zullen vanaf maandag 19 februari ook onze emballage en de slijterij gesloten zijn. “Dit is noodzakelijk vanwege de voorbereidingen voor de verbouwing,” vertelt Van de Voorde. “We beseffen dat dit ongemak kan veroorzaken voor onze klanten, maar we zien u graag terug op donderdag 22 februari in onze vernieuwde winkel.”