Interieur Kwantum
Interieur Kwantum Foto: Kwantum
Advertorial

Samen met Kwantum maak je jouw huis nog fijner

Algemeen

Son en Breugel/Eindhoven - Kwantum Eindhoven op woonboulevard Ekkersrijt is weer geopend en geheel vernieuwd! Afgelopen donderdag 25 april zijn de deuren van de vernieuwde en eigentijdse winkel weer geopend en staan de professionals van Kwantum klaar om iedereen te helpen bij o.a. het maken van de juiste keuze voor raam- of vloerbekleding. Kwantum Eindhoven geeft je een compleet vernieuwde beleving met nog veel meer inspiratie en een uitgebreide collectie. Kortom, wil je je huis nog leuker aankleden of zoek je een nieuwe basis? Ga dan zeker een kijkje nemen!

Advies op maat
In de winkel wordt de klant meegenomen door het grootse aanbod in raamdecoratie, gordijnen en vloeren in vele kwaliteiten en dessins. Ook voor maatwerk ben je er aan het juiste adres. De adviseurs van Kwantum helpen je graag bij het maken van de juiste keuze raam- of vloerbekleding. Ze komen indien jij dat wenst ook bij jou thuis voor persoonlijk advies. Zo kun jij thuis de stalen bekijken en meet de adviseur ook meteen jouw ramen of vloer in. Hoe makkelijk is dat?! Zo vind jij raam- en vloerbekleding die past bij jouw stijl, budget en woonsituatie.
Naast raam- en vloerproducten is er alle ruimte voor actuele en trendy items om jouw huis nog leuker te maken.

Wie slim is haalt Kwantum in huis
Kwantum verdiept zich in wat de klanten willen en ontzorgt waar nodig is. Zij helpen je van advies en inmeten tot en met de montage. Zo hou jij tijd over en hoef je alleen nog maar te genieten van het resultaat.

En met de steeds wisselende en actuele collectie in decoratie en meubelen is er áltijd een reden om eens langs te gaan. Laat je inspireren en kom snel eens een kijkje nemen in de winkel.