Jubilerend Circus Harlekino komt naar Son en Breugel
Jubilerend Circus Harlekino komt naar Son en Breugel Foto: Persdienst Circus Harlekino
Winactie

Jubilerend circus Harlekino komt naar Son en Breugel!

Algemeen

Son en Breugel - Eindelijk klinkt er weer ‘hooggeëerd publiek’ vanuit de circuspiste in Son en Breugel, want het 35-jarige circus Harlekino zal rondom de pinksterdagen 4 voorstellingen geven in een prachtige circustent op het Oranjeveld in Son en Breugel. Met een spectaculair programma waarbij internationale top-acts zijn geselecteerd om het hooggeëerd publiek te laten genieten van gevaarlijke stunts, bijzondere trucs en komische momenten. 

De voorstelling, die ieder jaar geheel nieuw is, kent ook dit jaar weer vele bijzondere hoogtepunten. Organisator en jongste circusdirecteur van Nederland Kevin van Geet uit Hapert heeft een selectie van internationale topartiesten weten te strikken om de komende maanden deel uit te maken van zijn grote, rondreizende circusfamilie. In totaliteit 10 artiesten uit 6 verschillende landen presenteren een show van ruim anderhalf uur. Velen van hen treden voor de eerste keer op voor Nederlands publiek!

Monte Carlo 
Rode draad door het jubileumprogramma vormt de jonge komiek Brad Garcia uit Spanje, die zowel met komische reprises als een weergaloos optreden op de reuzentrampoline voor een glimlach en verwondering zal zorgen.

Het Engels-Franse duo The Sangers is een ware legende. Al vele tientallen jaren reizen zij met hun act langs de grootste circussen ter wereld; het beroemde Circusfestival van Monte Carlo, het grootste circus ter wereld Ringling Bros. and Barnum & Bailey, enz. Samen met hun viervoeters presenteren ze een komisch optreden van ongekende klasse, waarbij de honden op speelse wijze hun baasjes te slim af weten te zijn. 

Artistiek verbluft en verbaast Sheyen Caroli uit Italië met haar prijsbekroonde optreden dat een combinatie vormt tussen handstand-equilibre en een slangenmeisje. Op bijna aanraakbare afstand zoekt ze de grenzen op in kracht en balans van het menselijk lichaam. Het duo Platchkov-Chabri uit Bulgarije en Frankrijk is met meerdere acts vertegenwoordigd in de voorstelling, zowel met (muzikale!) jongleertechnieken, balansoefeningen op de vrijstaande ladder, als een uniek spel met schaduwen en projectiescherm. 

Lénárd en Daniela, een jong en getalenteerd artiestenpaar uit Hongarije, verheft het fietsen op de eenwieler tot ware kunst en ze springen over elkaar, door vuur en op de trampoline. Ook op een 7 meter hoge ronddraaiende ladder zijn ze actief. Dit voorjaar beleeft hun gloednieuwe act de vuurdoop voor het Nederlandse circuspubliek. Samen met een ultramoderne lichtinstallatie, muzikale begeleiding door de Shepperd-slagwerker en de geur van zaagsel en versgebakken popcorn zorgt dit internationale gezelschap voor een fantastische circusbeleving voor alle leeftijden. 

Niet alleen de acts en artiesten zijn in de prijzen gevallen, ook circusdirecteur Kevin van Geet werd onlangs bekroond met de prestigieuze Oscar Carré Trofee voor zijn tomeloze inzet voor het Nederlandse circus en het vasthouden aan de traditionele pijlers acrobaten, clowns en dieren! 

Informatie 
Voorstellingen vinden plaats op vrijdag 17 mei om 19.00 uur, zaterdag 18 mei om 15.00 uur, 1e pinksterdag om 15.00 uur en 2e pinksterdag om 12.00 uur.

Kaartjes zijn al verkrijgbaar vanaf € 14,00 per persoon, en zijn te bestellen via de website www.circusharlekino.nl of vanaf een uur voor aanvang van de show aan de circuskassa op het evenemententerrein aan de Wilhelminalaan (Oranjeveld). 

Let op: vrijdagavond is het actiedag; dat betekent toegang tot de show tegen de speciale prijs van slechts € 12,50 p.p. op de tribunes (i.p.v. € 22,00).


Jubilerend Circus Harlekino komt naar Son en Breugel
Jubilerend Circus Harlekino komt naar Son en Breugel
Jubilerend Circus Harlekino komt naar Son en Breugel
Jubilerend Circus Harlekino komt naar Son en Breugel
Jubilerend Circus Harlekino komt naar Son en Breugel
Jubilerend Circus Harlekino komt naar Son en Breugel