Ars Longa organiseert buiten-fotografieworkshop
Ars Longa organiseert buiten-fotografieworkshop Foto: MFOTO.NL

Ars Longa organiseert buiten-fotografieworkshop

Cultuur Kunst

Son en Breugel - Ars Longa staat voor het samen beleven van kunst, het bieden van een podium aan Sonse kunstenaars, en af en toe samen kunst (leren) maken. Op 28 oktober organiseren we een fotografieworkshop, waarin fotografe Myriam Merks de deelnemers wil laten kennismaken met fotografie om hun eigen kijk op de wereld te laten fotograferen.

“Ik daag je uit anders en met aandacht te kijken en de wereld om je heen te (her)ontdekken. We gaan samen op pad en fotograferen met de twee natuurelementen aarde en water. Deze natuurelementen zijn rijkelijk in Son te fotograferen. Op diverse plekken zal ik jou vertellen hoe je deze plek kunt fotograferen met behulp van compositie (hoe orden je de verschillende elementen in een foto) en standpunt (vanuit welke hoek kun je een foto maken). Je zult direct ervaren dat de foto die je maakt meer zeggingskracht krijgt door dit toe te passen”, aldus Myriam.

Je kunt deelnemen met je telefoon of digitale camera, en fotografiekennis is niet vereist. De workshop duurt van 10.00 tot ca. 12.30 uur, en we wandelen 5 km; er kunnen 30 deelnemers mee.

Geen lid van Ars Longa? Hierbij nodigen we je uit om mee te doen, en zo kennis te maken met Ars Longa. Opgeven kan met een e-mail aan nieuws@arslongakunst.nl. Deelnemers krijgen een berichtje met alle details.