MooiSonenBreugel.nl, zet Son en Breugel op de kaart!
    Zoeken
  Instellen als startpagina
 
 
 

Nieuws





Nieuws uit Son en Breugel

RSS 

SON EN BREUGEL - Twee 25-jarige mannen, één uit Son en Breugel en één Nuenen, zijn zaterdagavond aangehouden nadat ze een auto en een voordeur vernielden. Dat gebeurde op de Van Gentlaan in Breugel.


EINDHOVEN - De Centrale Huisartsenpost Zuidoost-Brabant (CHP) en de Stichting Huisarts Organisatie Kempen en Omstreken (SHoKo) gaan extra mensen inzetten om de te verwachten kerstdrukte in goede banen te leiden.


EINDHOVEN - De vierde editie van de Brabantse Dorpen Derby heeft als thema 'cultuur'. De Dorpen Derby is een provinciale wedstrijd voor Brabantse burgers om zelf met de leefbaarheid in hun eigen dorp aan de slag te gaan.


EINDHOVEN - Pas in het nieuwe jaar wordt mogelijk duidelijk hoe het rijksgeld dat ooit voor de Ruit om Eindhoven bedoeld was, wordt uitgegeven.

SON EN BREUGEL - De carnavalstent in Son en Breugel mag er weer komen. De tent is gered, was de kreet enkele weken geleden toen de Raad van State het aantal evenementendagen beperkte tot 35 het komend halfjaar.


SON EN BREUGEL - De gemeente Son en Breugel houdt de starterslening voor de woningmarkt in stand.

SON EN BREUGEL/AMSTERDAM - Advocaat Peter Plasman geeft de moed nog niet op. Hij denkt nog steeds dat Arrold van den Hurk uit Son en Breugel kans heeft op een schadevergoeding omdat hij per ongeluk te vroeg de rode knop indrukte bij het tv-spel Miljoenenjacht. 


DEN BOSCH - Acht gemeenten: meer zou Brabant er niet moeten hebben. Dat beweren onderzoekers van de Atlas voor gemeenten


BREUGEL/AMSTERDAM - Arrold van den Hurk uit Son en Breugel heeft bot gevangen bij de rechtbank in Amsterdam. Die oordeelt dat hij vol overtuiging de rode knop heeft ingedrukt bij Miljoenenjacht, zijn schadeclaim 'heeft geen kans van slagen' aldus de rechter.


DEN BOSCH - De vier mannen die begin 2013 een spoor van misdaad door de regio trokken die uitliep in een brute overval op een juwelier, moeten volgens het Openbaar Ministerie strenger worden gestraft. In hoger beroep eiste het OM een tot 2,5 jaar bovenop het eerdere vonnis van de rechtbank.


GELDROP-MIERLO - De gemeenteraad van Geldrop-Mierlo wil definitief geen verder onderzoek naar de samenwerking in de Dommelvallei met Nuenen en Son en Breugel.


EINDHOVEN - De documentaire 'DAF in Le Dakar: de woestijn bleef leeg' gaat woensdagavond in het DAF Museum in Eindhoven in première. In deze docufilm van Omroep Brabant wordt teruggeblikt op de overwinning van Jan de Rooy uit Son in de Dakar Rally van 1987. De Rooy won als eerste Nederlander het vrachtwagenklassement (in de DAF TurboTwin) bij de befaamde woestijnrally door Afrika.

SON EN BREUGEL - 'Dream it, Wish it, Do it.' Als je, als 16-jarig kunstschaatstalent, mee mag schaatsen in een grote, internationale productie, de spotlights op je gericht zijn en je na afloop applaus en bloemen krijgt, dan voel je je voor even de prinses op het sprookjesbal. 


REGIO - Er kan in verschillende gemeenten in de regio worden geschaatst op kunstijsbanen de komende weken. Hieronder een kaartje met een overzicht van alle schaatsbanen in Zuidoost-Brabant. Klik op het sneeuwvlokje op de kaart voor meer informatie. Mist er een schaatsbaan? Mail de gegevens dan naar het ED.


EINDHOVEN - Volgend jaar wordt het voor de 22 gemeenten in Zuidoost-Brabant heel lastig om voldoende woningen te vinden voor een groeiend aantal zogenaamde statushouders. Dat zijn asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen.


NUENEN - Ook in Nuenen moet een Bijna Thuis Huis komen. Zo'n kleinschalige voorziening is bedoeld voor de laatste levensfase van terminale patiënten die niet thuis willen of kunnen sterven.


SON EN BREUGEL - Eigenaar Frans Meijer uit Breugel doet donderdag 18 december een poging om zijn rottweiler Diesel versneld vrij te krijgen. 


SON EN BREUGEL - Vandalen hebben afgelopen weekeinde vernielingen aangericht aan het informatiebord bij het rolstoelpad op Zonhove in Son en Breugel. Het centrale routepaneel van het pas vorige maand geopende wandelpad is met sigaretten bewerkt.
GELDROP - Het jongerenwerk van de LEV-groep houdt dinsdag 23 december een Fifa 15-toernooi in jongerencentrum The Lounge aan de Molenstraat in Geldrop. Het 'voetbal'-toernooi is bedoeld voor jongeren uit Geldrop-Mierlo, Nuenen en Son en Breugel. De competitie met het computervoetbalspel is bedoeld voor jongeren van 11 tot en met 23 jaar.
son - 'Ons Dorp Live' in Son beleefde zaterdagavond een levendig eerste lustrum.
 
 
 
MooiSonenBreugel.nl is een activiteit van MooiSites.nl
 
Redactie MooiSonenBreugel.nl
 
Redactie gezocht:

voor info:
DeMooiRooiKrant
Heuvel 17
5491 AC  Sint-Oedenrode
 
 
 
  Copyright © MooiSonenBreugel.nl  |  Disclaimer | Privacy en cookiebeleid | Ontwikkeld door Drie-O