MooiSonenBreugel.nl, zet Son en Breugel op de kaart!
    Zoeken
  Instellen als startpagina
 
 
 

Nieuws

Nieuws uit Son en Breugel

RSS 
SON EN BREUGEL- De man die woensdagavond omkwam in het Wilhelminakanaal bij Stad van Gerwen is verdronken als het gevolg van een ongeval.

EINDHOVEN - Leg de belangrijkste museumvoorwerpen, documenten, foto's, monumenten en andere elementen uit Brabantse verzamelingen naast elkaar, dan tel je er meer dan één miljoen. Dat is veel. Dat vond Jan van Oudheusden ook.


SON EN BREUGEL - Het toeval wil dat in het weekend dat Mari van Kasteren zijn boek 'N.M.B. Wegraces 1967-1981' presenteert, het precies veertig jaar geleden is dat Henk van Kessel zich tot wereldkampioen kroonde. "De NMB gaf mij de mogelijkheid om mijn sport dicht bij huis te bedrijven.

SON EN BREUGEL - Nabij Stad van Gerwen, een buurtschap in de gemeente Son en Breugel, is woensdagmiddag een man overleden nadat hij in het kanaal was geraakt. Dat gebeurde rond 17:40 uur.


SON - Neways heeft de winst in het afgelopen halfjaar fors zien stijgen, van negen ton tot 3 miljoen euro. Dat heeft het Sonse elektronicaconcern woensdag bekendgemaakt.


HILVERSUM - Peter Plasman, advocaat van Miljoenenjacht-kandidaat Arrold van den Hurk uit Son, wil Linda de Mol laten oproepen als getuige. 


SON EN BREUGEL - De dames van het BBQ-team 'Op hete kolen' zijn zaterdag de verrassende winnaars geworden van het BBQ-spektakel onder auspiciën van de WBQA (World BBQ Association) in Son en Breugel.


SON EN BREUGEL - Twee historische tanks van de Koninklijke Landmacht maakten zaterdagmiddag een geslaagde proefrit door Son en Breugel. Dit was nodig, omdat de brug over de Groote Beek de zware voertuigen van de Liberation Task Force (LTF) niet kan dragen.

EINDHOVEN - Je ziet ze weer her en der aan de weg staan: van die stalletjes met een bescheiden aanbod van groente, fruit, bloemen, honing of andere overschotten uit eigen tuin. Wat je er meeneemt mag je zelf afrekenen door het geld in het potje te stoppen dat klaar staat.


SON EN BREUGEL - Vrijdagmorgen was de Dommelstraat in Son en Breugel het toneel van een feestelijk straatontbijt. Bewoners wilden met dit ontbijt primair hun blijdschap uiten over het resultaat van een jarenlange lobby voor een verkeersveilige straat. Maar ook zagen ze dit ontbijt als een ludiek protest tegen automobilisten die zich tijdens de spitsuren nog niet aan het inrijverbod houden.


SON EN BREUGEL – Twee historische tanks maken zaterdagmiddag een proefrit door Son en Breugel omdat de voorgenomen route van de tocht van de Liberation Task Force daar moet worden omgeleid. Bij de tocht rijden vanaf 15 september ruim 200 historische voertuigen door Zuid-Oost-Nederland vanwege de viering en herdenking van 70 jaar bevrijding.


SON EN BREUGEL/EINDHOVEN - Een 29-jarige man uit Son en Breugel en een 37-jarige Eindhovense zijn veroordeeld voor koperdiefstal. Het duo stal op 30 april van dit jaar 35 meter aan koperen kabels bij de spoorlijn langs het Zuid-Hollandse dorp Arkel.


SON - De paarden en pony's zijn allang weg, de borden met daarop Manege Boszicht zijn verdwenen en toch leeft er nog steeds iets aan de Sonse Sonniuswijk 36. Dat iets, die sfeer en het gevoel van wat ooit een gezellige en fijne manege met alles daaromheen was, willen Pien Lotstra en Marissa Sanders nog een keer terughalen tijdens een reünie voor iedereen die het 'Boszichtgevoel' in zich draagt.


EINDHOVEN - Een 51-jarige zanger uit Son zit vast in Spanje. De man wordt verdacht van drugssmokkel. Hij zou begin juli zijn aangehouden met twee kilo cocaïne, zo meldt de Telegraaf. 


BEST - Particuliere organisatie Key4Music breidt muziekaanbod in Best uit, maar begint niet in Oirschot.

SON - Een motorrijder is dinsdagavond rond 19.45 uur gewond geraakt tijdens een aanrijding met een auto in Son. Dat gebeurde op de Eindhovenseweg ter hoogte van de oversteek Bokt. 


SON EN BREUGEL - Tussen de tien- en vijftienduizend bezoekers worden op 7 september verwacht tijdens de jaarmarkt van Son en Breugel. Het evenement in het dorpscentrum is al jaren een publiekstrekker, dankzij de diversiteit in het aanbod en activiteiten. 


SON EN BREUGEL - Om aandacht te vragen voor de verkeersproblematiek in de Sonse Dommelstraat gaan de aanwonenden vrijdagmorgen 22 augustus midden op de straat ontbijten.


SON EN BREUGEL - Het Sonse Bijna Thuis Huis ontvangt van Monuta/Sol Uitvaartverzorging een cheque van 2500 euro voor de aanleg van airconditioning. 


SON EN BREUGEL - Het college van B en W van Son en Breugel heeft besloten om op korte termijn de wandelboulevard Ekkersrijt 4000 te laten verlengen. Eind september opent Media Markt een nieuwe vestiging tegenover het Meubelplein.


 
 
 
MooiSonenBreugel.nl is een activiteit van MooiSites.nl
 
Redactie MooiSonenBreugel.nl
 
Redactie gezocht:

voor info:
DeMooiRooiKrant
Heuvel 17
5491 AC  Sint-Oedenrode
 
 
 
  Copyright © MooiSonenBreugel.nl  |  Disclaimer | Privacy en cookiebeleid | Ontwikkeld door Drie-O