MooiSonenBreugel.nl, zet Son en Breugel op de kaart!
    Zoeken
  Instellen als startpagina
 
 
 

Nieuws

Nieuws uit Son en Breugel

RSS 

EINDHOVEN - Bijna 90 procent van de Nederlandse zwemplassen heeft een goede waterkwaliteit. Dat is een forse verbetering ten opzichte van 10 jaar geleden, blijkt uit gegevens van de rijksoverheid. In 2004 voldeed minder dan de helft van de zwemlocaties aan de wettelijke eisen.


HELMOND - Tot dusver gaat het dit jaar crescendo met de verkoopcijfers van de regionale ijssalons. De omzet is mede door het zonnige voorjaar vele malen beter dan vorig jaar.


SON EN BREUGEL - Son en Breugel staat een mooie herdenking te wachten. Harmonie Pro Honore et Virtute, koor Sincère en de Allstar-band trekken zaterdag 13 september samen op voor een 'gigantisch muzikaal feest'. 


EINDHOVEN - Zes redacteuren gaan tijdens de zomerperiode op vakantie in de regio. Waar moeten zij zeker naar toe? Heeft u tips voor een uitje? We verzamelen de leukste uitstapjes op onze vakantiekaart.

SON EN BREUGEL – Het Crowd-art project door leden van Kunstvereniging Ars Longa Son en Breugel wordt geëxposeerd in het gemeentehuis van Son en Breugel.


SON EN BREUGEL - De gemeente Son en Breugel wil niet meebetalen aan een tweede hinderonderzoek rond Eindhoven Airport.


EINDHOVEN - Het aantal mensen in de regio dat gebruikmaakt van schuldhulpverlening neemt snel toe. Zowel Lumens in de Buurt (Eindhoven) als de Lev-Groep (Helmond) spreekt van een stijging van vijftien tot twintig procent in de eerste zes maanden van 2014. 


SON EN BREUGEL - Voetbalclub SBC uit Son en Breugel doet aangifte van vernielingen aan een van de kunstgrasvelden en de tribune. Op vijf plaatsen is het kunstgras op sportpark Schuttersheide aan de Afrikalaan gesmolten doordat is geprobeerd brand te stichten.


EINDHOVEN - Maar liefst 50 slachtoffers uit Noord-Brabant zijn er te betreuren bij de ramp met vlucht MH17 in het oosten van Oekraïne. Met de online gedenkplaats Brabant Herdenkt biedt het ED lezers de mogelijkheid berichten over deze slachtoffers te lezen en condoleances achter te laten op onze familieberichtenpagina Mensenlinq.


SON EN BREUGEL - Woningbouwvereniging Thuis gaat een plan ontwikkelen voor woonwagenkampje Oranjetip in Son en Breugel. Het eerste gesprek met de huidige bewoners vond afgelopen week plaats. Wat er precies staat te gebeuren, kan een woordvoerster van Thuis nog niet zeggen.


SON - De Sonse vestiging van het Enschedese Demcon, voorheen Macawi, heeft een eerste serie van zijn nieuwe product, een beademingsapparaat, geleverd aan klanten.
EINDHOVEN - Steeds minder Poolse kinderen brengen hun zomervakantie door in de regio. Volgens de organiserende stichtingen willen de jonge Polen graag komen, maar zijn er te weinig gastgezinnen voor hen.
SON EN BREUGEL - Ondanks code oranje voor naderend onweer en de tropische warmte trokken er zondagmiddag ongeveer 100 senioren uit Son en Breugel gezamenlijk op uit. Op een totaal van 8500 potentiele doelgroepleden is dat wellicht geen overweldigend aantal, toch oogde de organisatie tevreden.
SON EN BREUGEL - Een motorrijder is vrijdagmiddag op de A50 in een bocht ter hoogte van Ekkersrijt onderuit gegaan.
SON EN BREUGEL - Het gebied waar een parkeerverbod geldt op bedrijventerrein Ekkersrijt wordt fors uitgebreid.
SON EN BREUGEL - 130.000 euro trekt de gemeente Son en Breugel extra uit voor de brug bij de nieuwbouw voor basisschool De Ruimte aan de Bijenlaan. Dat geld komt uit het potje voor kunst in Sonniuspark.
BREUGEL - Breugel Kermis keert terug. Het verdwenen evenement wordt weer opgebouwd tijdens het Breugels Festijn, op 20 en 21 september, net als vroeger op het Pieter Brueghelplein.
SON EN BREUGEL - Het net rond criminelen die bedrijventerrein Ekkersrijt in Son en Breugel aandoen, wordt verder aangetrokken. De proef met een door Prodrive op Ekkersrijt (mede-)ontwikkelde supercamera krijgt een vervolg.
SON EN BREUGEL - Inwoners van Son en Breugel klagen over de afsluiting van de A50 bij Ekkersrijt.
SON - Dochterondernemingen van Janssen de Jong Groep in Eindhoven hebben voor 10 miljoen euro aan vervolgorders geboekt voor de bouw van de containerhaven op Aruba. De Arubaanse Wegenbouwmaatschappij en bouwer Albo Aruba, beide onderdeel van Janssen de Jong, bouwen al aan de haven.
 
 
 
MooiSonenBreugel.nl is een activiteit van MooiSites.nl
 
Redactie MooiSonenBreugel.nl
 
Redactie gezocht:

voor info:
DeMooiRooiKrant
Heuvel 17
5491 AC  Sint-Oedenrode
 
 
 
  Copyright © MooiSonenBreugel.nl  |  Disclaimer | Privacy en cookiebeleid | Ontwikkeld door Drie-O