MooiSonenBreugel.nl, zet Son en Breugel op de kaart!
    Zoeken
  Instellen als startpagina
 
 
 

Nieuws

Nieuws uit Son en Breugel

RSS 

SON EN BREUGEL - Voetbalclub SBC uit Son en Breugel doet aangifte van vernielingen aan een van de kunstgrasvelden en de tribune. Op vijf plaatsen is het kunstgras op sportpark Schuttersheide aan de Afrikalaan gesmolten doordat is geprobeerd brand te stichten.


EINDHOVEN - Maarliefst 50 slachtoffers uit Noord-Brabant zijn er te betreuren bij de ramp met vlucht MH17 in het oosten van Oekraïne. Met de online gedenkplaats Brabant Herdenkt biedt het ED lezers de mogelijkheid berichten over deze slachtoffers te lezen en condoleances achter te laten op onze familieberichtenpagina Mensenlinq.


SON EN BREUGEL - Woningbouwvereniging Thuis gaat een plan ontwikkelen voor woonwagenkampje Oranjetip in Son en Breugel. Het eerste gesprek met de huidige bewoners vond afgelopen week plaats. Wat er precies staat te gebeuren, kan een woordvoerster van Thuis nog niet zeggen.


SON - De Sonse vestiging van het Enschedese Demcon, voorheen Macawi, heeft een eerste serie van zijn nieuwe product, een beademingsapparaat, geleverd aan klanten.
EINDHOVEN - Steeds minder Poolse kinderen brengen hun zomervakantie door in de regio. Volgens de organiserende stichtingen willen de jonge Polen graag komen, maar zijn er te weinig gastgezinnen voor hen.
SON EN BREUGEL - Ondanks code oranje voor naderend onweer en de tropische warmte trokken er zondagmiddag ongeveer 100 senioren uit Son en Breugel gezamenlijk op uit. Op een totaal van 8500 potentiele doelgroepleden is dat wellicht geen overweldigend aantal, toch oogde de organisatie tevreden.
SON EN BREUGEL - Een motorrijder is vrijdagmiddag op de A50 in een bocht ter hoogte van Ekkersrijt onderuit gegaan.
SON EN BREUGEL - Het gebied waar een parkeerverbod geldt op bedrijventerrein Ekkersrijt wordt fors uitgebreid.
SON EN BREUGEL - 130.000 euro trekt de gemeente Son en Breugel extra uit voor de brug bij de nieuwbouw voor basisschool De Ruimte aan de Bijenlaan. Dat geld komt uit het potje voor kunst in Sonniuspark.
BREUGEL - Breugel Kermis keert terug. Het verdwenen evenement wordt weer opgebouwd tijdens het Breugels Festijn, op 20 en 21 september, net als vroeger op het Pieter Brueghelplein.
SON EN BREUGEL - Het net rond criminelen die bedrijventerrein Ekkersrijt in Son en Breugel aandoen, wordt verder aangetrokken. De proef met een door Prodrive op Ekkersrijt (mede-)ontwikkelde supercamera krijgt een vervolg.
EINDHOVEN - Zes redacteuren gaan tijdens de zomerperiode op vakantie in de regio. Waar moeten zij zeker naar toe? Heeft u tips voor een uitje? We verzamelen de leukste uitstapjes op onze vakantiekaart.
SON EN BREUGEL - Inwoners van Son en Breugel klagen over de afsluiting van de A50 bij Ekkersrijt.
SON - Dochterondernemingen van Janssen de Jong Groep in Eindhoven hebben voor 10 miljoen euro aan vervolgorders geboekt voor de bouw van de containerhaven op Aruba. De Arubaanse Wegenbouwmaatschappij en bouwer Albo Aruba, beide onderdeel van Janssen de Jong, bouwen al aan de haven.
EINDHOVEN - De afsluiting van de A50 tussen Eindhoven en Veghel heeft ook volgens de ANWB tot op heden weinig problemen opgeleverd. Eerder kwam Rijkswaterstaat al tot eenzelfde conclusie.
SON EN BREUGEL - De verkoop van de zeven kleine bungalows aan de Europalaan 1 in Son en Breugel gaat op donderdag 18 september van start met een informatieavond in zaal De Zwaan aan de Markt. Het project onder de naam Boshaaghe (van de Boslaan om de hoek) wordt ontwikkeld door Nivel Projectontwikkeling BV uit Sint-Oedenrode.
SON EN BREUGEL - Terwijl er achter de schermen gewerkt wordt aan het uitbreidingsplan voor café-zaal De Zwaan in Son en Breugel is er een conflict ontstaan over een maatregel tegen geluidsoverlast.
Heeft u een mooie, grappige of bijzondere vakantiefoto gemaakt? Het ED is altijd op zoek naar foto's van onze lezers.
SON EN BREUGEL – Het cameratoezicht op bedrijventerrein Ekkersrijt in Son en Breugel heeft weer tot resultaat geleid. Donderdagnacht konden twee mannen opgepakt worden.
NUENEN/GELDROP-MIERLO - De gemeenten Geldrop-Mierlo en Nuenen worden binnenkort verbonden door een eigen glasvezelkabel. Met Son en Breugel trekken de gemeenten daar samen ongeveer 125.000 euro voor uit.
 
 
 
MooiSonenBreugel.nl is een activiteit van MooiSites.nl
 
Redactie MooiSonenBreugel.nl
 
Redactie gezocht:

voor info:
DeMooiRooiKrant
Heuvel 17
5491 AC  Sint-Oedenrode
 
 
 
  Copyright © MooiSonenBreugel.nl  |  Disclaimer | Privacy en cookiebeleid | Ontwikkeld door Drie-O