MooiSonenBreugel.nl, zet Son en Breugel op de kaart!
    Zoeken
  Instellen als startpagina
 
 
 

NieuwsNieuws uit Son en Breugel

RSS 

SON EN BREUGEL - De één-na-hoogste carnavalsonderscheiding van Son en Breugel, de Zilveren Krut, is zaterdagavond uitgereikt aan Freddie Louwers. Louwers is het muzikale en carnavaleske brein van hofkapel de Bloaskaken. Het multitalent kreeg de prijs als verdienste voor zijn jarenlange vrijwillige inzet voor het carnaval in Krutjesgat.


EINDHOVEN - De verkiezing van ED Baby, de Leukste is van start gegaan. Op ed.nl/baby kan iedereen zijn stem uitbrengen op zijn of haar favoriete baby uit een gemeente.


EINDHOVEN - Carnaval staat weer voor de deur en voor velen is dat het feest der feesten. Dansen, hossen, springen, van de ene naar de andere kroeg en alle zorgen voor even aan de kant. Dit jaar gaan Valentijnsdag en carnaval ook nog eens hand in hand. Daarom wil het ED graag uw carnavals-liefdesverhalen horen. Heeft u met carnaval uw grote liefde ontmoet?


EINDHOVEN - In een speciale bijlage brengt het ED zaterdag alle 1327 inzendingen voor ED Baby in beeld.


SON EN BREUGEL - Een 34-jarige man uit Oirschot is donderdagavond op het Dutmellapad in Son onder bedreiging van vermoedelijk een mes, beroofd van zijn portemonnee.


SON - Wie zich geregeld onveilig voelt op straat kan er voortaan voor kiezen om iemand in de alarmcentrale van Stanley Security een oogje in het zeil te laten houden. Het beveiligingsbedrijf met hoofdkantoor in Son heeft hiervoor een app voor de smartphone ontwikkeld. 


SON EN BREUGEL - Ze leiden alledrie een soort 'familiebedrijf' en ze zijn alledrie verkozen tot ondernemer van het jaar in Son en Breugel: Gerard en Jan de Rooy, Albert en Rian Boudewijns en Mart Habraken.

SON EN BREUGEL - Een 76-jarige man uit Son en Breugel is door de rechtbank Oost-Brabant veroordeeld tot een taakstraf van vijftig uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee maanden.


SON EN BREUGEL - De kwestie van de asfaltberg van de firma Jansen BV in Son en Breugel wordt de komende weken niet opgelost.

EINDHOVEN - Op 4 juni 2015 vindt de tiende editie van Alpe d'HuZes plaats. Duizenden mensen beklimmen dan de Alpe d'Huez voor het goede doel. MijnED brengt in de week voor Alpe d'HuZes een foto-overzicht van de deelnemers uit de regio.


EINDHOVEN - ED Baby is voor het derde jaar op rij een succes. Dit jaar heeft het ED 1327 aanmeldingen ontvangen. Vorig jaar werden er iets minder babyfoto's ingestuurd, namelijk 1308.


SON EN BREUGEL - Kinderen van 3 verschillende basisscholen hebben zaterdag samen met de opleidingsharmonie uit Son en Breugel een geslaagde Wintermusical 'De Bende van 4' uitgevoerd.


* Ruim 150 ongevallen en slippartijen als gevolg van de gladde wegen zaterdagochtend

* Aantal ongelukken in de regio valt mee volgens de politie

* Treinverkeer rijdt weer volgens dienstregeling


SON EN BREUGEL - Wat hem in de Dakarrally niet lukte, lukte wel bij de ondernemersprijzen 2014 in Son en Breugel: Gerard en zijn vader Jan de Rooy sleepten de prijs voor bedrijven op Ekkersrijt in de wacht. Bij de categorie centrumondernemers ging de prijs naar schoenmaker Boudewijns aan de Nieuwstraat.


SON EN BREUGEL - Het huren van gemeentelijke groenstroken in Son en Breugel kan alleen nog bij huurwoningen.

SON EN BREUGEL – De uitbater van de carnavalstent in Son en Breugel hangt een boete van 3.500 euro per overtreding boven het hoofd.


EINDHOVEN - De kerk verdwijnt steeds vaker uit het dorp. Door fusies met parochies komen ze meer dan eens leeg te staan en worden ze in de etalage gezet. Maar wat moet er gebeuren met deze bakens van herkenning? 


SON EN BREUGEL - Op het Kerkplein van Son is de afgelopen dagen hard gewerkt om de grote feesttent op tijd klaar te hebben.

EINDHOVEN - De winnaar van de verkiezing van ED Baby, de Leukste ontvangt een Alecto IVM-200 Smart Baby Monitor met gratis app, waarmee ouders via hun smartphone of tablet hun kindje in de gaten kunnen houden. 


EINDHOVEN - Brabanders maken volop gebruik van de mogelijkheid om hun zorgen over de zorg kenbaar te maken. Al ruim 10.000 mensen vulden de enquête in. Aanleiding voor het onderzoek is de decentralisatie van een aantal zorgtaken, die sinds 1 januari onder de verantwoordelijkheid van de gemeente vallen.


 
 
 
MooiSonenBreugel.nl is een activiteit van MooiSites.nl
 
Redactie MooiSonenBreugel.nl
 
Redactie gezocht:

voor info:
DeMooiRooiKrant
Heuvel 17
5491 AC  Sint-Oedenrode
 
 
 
  Copyright © MooiSonenBreugel.nl  |  Disclaimer | Privacy en cookiebeleid | Ontwikkeld door Drie-O