MooiSonenBreugel.nl, zet Son en Breugel op de kaart!
    Zoeken
  Instellen als startpagina
 
 
 

Nieuws

Nieuws uit Son en Breugel

RSS 
EINDHOVEN - Aangekondigd als een 'alternatief voor De Ruit', beloofde het onderzoek van regiobestuur SRE een welkome nieuwe draai te geven aan de voortslepende discussie over het omstreden project. De provincie wil een nieuwe weg aanleggen tussen Eindhoven en Laarbeek, langs het Wilhelminakanaal en door het Dommeldal.

DEN BOSCH - De natuur krijgt in Brabant ruim baan, maar daar hoort ook een rouwrand bij. Jaarlijks sneuvelen vooral honderden reeën op de Brabantse wegen.


EINDHOVEN - Voedselbanken in de regio worden door de Russische boycot van Nederlandse groenten en fruit overspoeld met appels en peren. De vraag is voor hoe lang.


SON EN BREUGEL - Om vijf uur woensdagochtend begon de Pantsergenie uit Oirschot aan het uitrollen van de baileybrug over het Wilhelminakanaal in Son. Toen al stonden tientallen belangstellenden langs de kant.


SON EN BREUGEL - Maandagochtend startte de Pantsergenie uit Oirschot met het bouwen van de baileybrug bij het Wilhelminakanaal in Son en Breugel. Nadat alle bouwelementen en benodigdheden waren uitgeladen, konden de manschappen met de voorbereidende werkzaamheden beginnen.
SON - Een levend bewijs dat initiatieven als Groeiversneller voor bedrijven werken is Alligator Plastics. Sinds 2010 draait het Sonse spuitgietbedrijf, dat complexe kunststof onderdelen produceert, mee met dit programma van het ministerie van Economische Zaken.
SON EN BREUGEL - Uitgever Jan Burgers van het weekblad Forum in Son en Breugel voelt zich gepaseerd door de gemeente.
SON EN BREUGEL - Vijf van de zes bestuursleden van de stichting Vrienden van het Bijna Thuis Huis in Son en Breugel hebben het bijltje erbij neergegooid.

HIERDEN - Twee jongens van 15 jaar uit Son en Breugel hebben zich maandag met hun ouders bij de politie gemeld, omdat zij degene waren die zondag een groep zwanen op het Veluwemeer hadden opgejaagd.


SON EN BREUGEL - Voelt de Nieuwstraat in Son en Breugel veiliger aan na de herinrichting van 2011 of niet? 


SON EN BREUGEL – Zaterdagavond vond op het Kerkplein in Son het concert ter herdenking van zeventig jaar bevrijding plaats. 


EINDHOVEN - Enkele tienduizenden toeschouwers hebben zondag een lange stoet historische legervoertuigen door Brabant zien trekken, om na 70 jaar opnieuw gezicht te geven aan de Operatie Market Garden. 


SON - Het afvalwaterzuiveringsbedrijf Ecoflow in Son is er zaterdag tijdig in geslaagd een eind te maken aan de stankoverlast, door het stinkende afvalwater af te laten voeren naar een vuilverwerkingsbedrijf bij Moerdijk.
DEN BOSCH/SON EN BREUGEL – De rechter wil alle lopende procedures over de asfaltberg van Jansen BV combineren in één zitting op 27 januari volgend jaar.

EINDHOVEN/HELMOND - Er waren al wat voorafjes, maar in de week rond 18 september en daarna gaat het pas echt goed van start: Zuidoost-Brabant 70 jaar bevrijd. Dat wordt groots herdacht, misschien wel voor het laatst in aanwezigheid van oorlogsveteranen die zelf bij de bevrijding betrokken waren.  Foto's kunnen worden ingestuurd via ed.nl/lezersfoto.


SON - Logistiek bedrijf voor chemische producten Van den Anker in Son en Eindhoven, gaat smeer- en reinigingsmiddelen verspreiden voor Oliehandel GVG in Nijmegen. Van den Anker regelt de logistiek en het vervoer van de producten over de hele Benelux.

SON EN BREUGEL - Afvalwaterzuiveringsbedrijf Ecoflow in Son krijgt tot zaterdagmiddag 16.00 uur de tijd om het probleem met de stankoverlast op te lossen.


SON –  Afvalwaterzuiveringsbedrijf Ecoflow moet het vervuilde water dat de afgelopen dagen voor grote stankoverlast zorgde, alsnog afvoeren.


EINDHOVEN -  Douwe Egberts sluit op termijn al zijn eigen winkels en cafés. ​Ook de vestiging aan de Nieuwe Emmasingel in Eindhoven gaat dicht. Nooit meer met tassen vol gespaarde DE-punten naar een overvolle winkel waar een vriendelijke dame de punten telt. En nooit meer een gratis kopje DE-koffie tijdens het wachten. Het ED is op zoek naar jouw beste of leukste herinnering aan de Douwe Egberts-winkel. Laat jouw reactie achter via het reactieformulier onderaan dit artikel.


SON – Uit de omgeving van het bedrijf Ecoflow op industrieterrein Ekkersrijt in Son komen donderdag nog steeds klachten over stank.
 
 
 
MooiSonenBreugel.nl is een activiteit van MooiSites.nl
 
Redactie MooiSonenBreugel.nl
 
Redactie gezocht:

voor info:
DeMooiRooiKrant
Heuvel 17
5491 AC  Sint-Oedenrode
 
 
 
  Copyright © MooiSonenBreugel.nl  |  Disclaimer | Privacy en cookiebeleid | Ontwikkeld door Drie-O