Afbeelding

Jaarmarkt Son en Breugel, editie 2015!

Algemeen

En jawel, alweer waren de weergoden Son en Breugel goed gezind. Af en toe scheen zelfs de zon over de meer dan 200 kramen die met voldoende loopruimte stonden opgesteld. In de kramen was voor een breed aanbod gezorgd: kleding, sieraden, woondecoraties, houten en ander speelgoed en uiteraard ook lekkere hapjes. Voor elk wat wils. Het sportieve element ontbrak ook zeker niet, er kon worden geklommen op de klimwand of een salto worden gemaakt op de trampoline. En de Jeu de Boulers konden hun hart ophalen. Hun prestaties werden met een serieuze blik gevolgd door de vele bezoekers.

Het publiek genoot zichtbaar van de gezelligheid en de sfeer. Die sfeer werd nog eens verhoogd door de prachtig uitgedoste figuren die zich onder de menigte begaven. Zoals een clown op stelten die in een mum van tijd de mooiste ballonfiguren maakte. De jonge marktgangers wisten hem steeds te vinden, wat door zijn lengte niet zo moeilijk was.

Ook de goede doelen kregen de kans om hun ideeën te delen, zoals de inschrijving voor Samenloop voor Hoop, de stichting Kindia en Ruby and Rose.

Het is de organisatie weer gelukt om een gevarieerd aanbod samen te stellen. Niet alleen zij, maar ook deelnemers en publiek kunnen terug kijken op een geslaagde, onverwacht zonnige dag.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding