Afbeelding

Geen Lucky Duck Race in 2016

Algemeen

Het ligt al weer een paar maanden achter ons, maar op Koningsdag 2015 organiseerden Lions Club Son en Breugel e.o. en Ladies' Circle Son en Breugel alweer voor de 3e keer een succesvolle Lucky Duck Race. Toch hebben we na drie succesvolle jaren gezamenlijk besloten om in 2016 een pauze in te lassen.

Voor beide serviceclubs is het jaarlijks een enorme organisatorische uitdaging om de eendjes te laten zwemmen. Van lotenverkoop tot sponsors zoeken. Van het bouwen van een fuik tot eendjes nummeren. Er komt meer bij kijken dan je denkt. Dit evenement legt veel beslag op de capaciteit van de serviceclubs. Anderzijds vinden we het als serviceclubs belangrijk om telkens te vernieuwen en ook nieuwe ideeën te ontwikkelen. Daarom gaan de eendjes met sabbatical. En gaan wij evalueren en bekijken wat een passende frequentie is.

Zonder de verenigingen die de loten verkochten, de sponsoren die ons een warm hart toedroegen én alle kopers van een lot, zouden we geen Lucky Duck Races hebben kunnen organiseren. Via deze weg bedanken we iedereen nogmaals voor de inzet, betrokkenheid en financiële bijdrage in de afgelopen 3 edities! Tot ziens!