Adriaan van de Ven met zijn vrouw Sigrid Jansen
Adriaan van de Ven met zijn vrouw Sigrid Jansen

Agricult ondernemer van het jaar Son en Breugel

Zakelijk

Agricult

Twintig jaar geleden begon Adriaan van de Ven op een koude zolderkamer met opstarten van zijn eigen bedrijf, Agricult. Met duurzaam denken in de genen was hij zijn tijd toen ver vooruit, maar hard werken en geloven in het eigen product, hebben er voor gezorgd dat hij nu Ondernemer van het jaar is geworden.
Agricult is gevestigd op het Pieter Breugelplein 4 in Breugel. Naast Adriaan en zijn vrouw Sigrid werken er nog vier andere personeelsleden.

Agricult grensverleggend in de agrarische sector met systeeminnovatie door op een andere manier middelen te verdelen. met groei in afzet, omzet en grensverleggend bezig zijn. actief binnen de akkerbouw en boomkwekerijen, maar daar binnen zijn ook veel deelsectoren. Bijvoorbeeld akkerbouwaardappelen.
Groeien is geen doel op zichzelf voor Agricult. Echter door passie en drive heeft het bedrijf zichzelf ontwikkeld. De klant daagt Agricult uit om kansen te zoeken en die aan te grijpen. Het is belangrijk om de balans wel te bewaken tussen groter groeien en het behouden van het eindresultaat.

Agricult de winnaar van ondernemer van het jaar Son en Breugel