de bijenlaan nu
de bijenlaan nu

Bewoners Rhonelaan niet geïnformeerd

Algemeen

In de Gentiaan zijn een aantal mensen redelijk verbaasd dat zij niet geïnformeerd zijn over voorgenomen heiwerkzaamheden achter hun woningen. De heiwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd ivm de bouw van 8 woningen aan de Bijenlaan en 14 woningen aan de Honingbij te Son en Breugel.
Bij de bestaande woningen aan de Honingbij is op 26 januari een brief bezorgd waarin het volgende staat: "Op de bouwlocatie Bijenlaan starten wij deze week met het heien van de betonpalen. De heiwerkzaamheden duren maximaal 3 dagen waardoor de overlast voor u beperkt blijft".
Echter de woningen aan de Rhonelaan waar aan de achterzijde de bouwlocatie Bijenlaan is, hebben geen brief gehad. De brief die bij de bewoners van de Honingbij is bezorgd is afkomstig van Dura Vermeer Bouw. Bij eerdere werkzaamheden enkele jaren geleden is bij een aantal maar zeker één woning aan de Rhonelaan ook al schade ontstaan. Bewoners van de Rhonelaan willen dan ook eerst beter geïnformeerd worden over de voorgenomen plannen om te gaan heien.