Nancy van Heeswijk tijdens de 1e zittingsavond
Nancy van Heeswijk tijdens de 1e zittingsavond

Zittingsavonden…….Wat een eer, wat een sfeer!!

Algemeen

Afgelopen weekenden heb ik enorm mogen genieten van een uitzinnig publiek tijdens een fantastische sfeer op de Zittingsavonden in Son. Als nieuwkomer wist ik niet wat het was qua sfeer noch qua opzet. Maar dat is dubbel en dwars duidelijk nu….ik ben besmet met dit heerlijke virus!
Ik las dat muziek in de genen zit van dit dorp. Voeg daar gerust tomeloze inzet, passie, respect, humor en vriendelijkheid aan toe! Chapeau voor de fantastische, lieve, fanatieke organisatie, medewerkers en deelnemers!

Tja…en dan doe je voor de eerste keer mee met de Zittingsavonden en geef je meteen erg veel 'bloot'…..ai ai ai ai ai…..tijdens een act als Trijntje Oosterhuis met de beruchte scheurjurk. Iets waarvan ik me meteen afvraag of ik dit nog kan evenaren…? De onderlinge sfeer, het warme ontvangst dat ik kreeg als nieuwkomer en de vermakelijke onzinnige streken zijn echt geweldig. Na pas 4 jaar in Son te wonen, voel ik mij in één klap thuis!

Als artiest ben ik in deze weekenden ook gegroeid! Ik sta inmiddels 10 jaar als entertainende zangeres in vele gedaantes in dinnertheatershows bij Multi Show Productions van mijn partner Franc Speetjens. Toch is dit hele andere koek en daar kwamen echt wel onzekerheden en zenuwen bij kijken. Toch ben ik niet de enige die gegroeid is….want ook Prins Pieter heeft na 4 avonden Trijntjes decolleté, nu de enige echte 'Trijntje Pindakaas'….wie is er niet gróót mee geworden…?!

Krutjesrapers en Krutjesraperinnekes…..ik heb de Zittingsavonden in mijn hart gesloten en hoop jullie nog veel vaker te mogen vermaken!... namens Trijntje, Nancy van Heeswijk en Zuster Begonia.