Jeu de Boules bannen krijgen Led verlichting
Jeu de Boules bannen krijgen Led verlichting

Led verlichting voor de boulesbanen in Breugel.

Verenigingen

Son en Breugel - Petanquevereniging La Ferme Boel speelt al jaren competitie. De afgelopen jaren bleek dat de verlichting van de banen niet meer voldeed aan de eisen van de NJBB, De Nederlandse jeu de boules bond. Wij als club hebben het bestuur van de Boerderij gevraagd of zij ons in deze konden helpen.
Het bestuur van de Boerderij heeft akkoord gegeven. En om het meteen goed te doen hebben we gekozen voor een duurzame oplossing: Led verlichting. We zijn nu een van de eerste verenigingen in Nederland die de beschikking heeft over deze verlichting!


We hebben de fa. Asuro van de heer van der Meijden bereid gevonden ons een volledig nieuwe installatie tegen gereduceerd tarief aan te bieden. Waarvoor onze dank.
De firma Versantvoort heeft alle werkzaamheden op de baan uitgevoerd. Het was een hele klus: alle bestaande lantaarnpalen moesten verplaatst worden. Daarna kon de nieuwe verlichting worden aangebracht.
Ook de leden van La Ferme Boel hebben veel werk verricht. Verplaatsen banken, leggen van tegels en het terugbrengen van de banen in hun originele staat.
Het resultaat mag er zijn: prachtig gelijkmatig licht en niet onbelangrijk, een duurzame oplossing. En de verlichting is zo geprogrammeerd dat ieder jaar de sterkte wordt bijgesteld tot het huidige niveau. De Boerderij en La Ferme Boel kunnen op deze manier nog jaren plezier hebben van deze investering.
Boerderij bedankt!!