logo
logo

Van Nature 100% biologisch opent haar deuren.

Algemeen

Op dinsdag 24 mei opende Van Nature 100% biologisch haar deuren. De winkel is gevestigd in de airbornestraat in het centrum van Son.

Maartje van Beek, is de eigenaresse van Van Nature. Zij heeft al vanaf haar kinderjaren affiniteit met voeding, koken, bijzondere eerlijke en ambachtelijke ingrediënten en voedingsmiddelen.
Voordat zij besloot om een winkel in biologische producten te beginnen Was zij ook werkzaam in haar eigen catering bedrijf Kok-inn genaamd. Dit heeft zij met veel liefde, plezier en passie gedaan bijna 12 jaar gedaan. Maar zij had nog een droom, een eigen winkel.

Deze droom maakt ze nu dus waar.
Van Nature is een plaats waar iedereen terecht kan voor heerlijke en eerlijke voeding. Een divers assortiment aan producten met een bewuste achtergrond. U kunt er terecht voor groente en fruit van het seizoen, diverse soorten zuivel zoals melk, yoghurt, kaas van verschillende oorsprong, vlees, beleg, sappen, conserven en nog veel meer.
Maar ook voor uw allergeenvoeding en natuurvoeding bent u bij Van Nature op het juiste adres. Een winkel van nu met voeding van alle tijden. Een plaats waar Maartje van Beek haar passie voor mooie producten, en haar ervaringen die zij heeft opgedaan in de 20 jaar als kok kan combineren met haar huidige opleiding tot voedingsdeskundige.
Maartje van Beek zal u graag adviseren, kooktips geven en helpen.
Voor de eerste 250 klanten ligt er een mooie katoenen tas Van Nature klaar.

Dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur geopend. Loop gerust eens binnen!

logo
logo
logo
logo