Afbeelding

Stichting Triple S&B start met Beach volleybal voor iedereen

Verenigingen

Op donderdagavond, vanaf 2 juni t/m 8 september, is iedereen welkom om mee te komen beach volleyballen op het beach court op Sportpark Schuttersheide aan de Afrikalaan. (het terrein van SBC).

Wat is de bedoeling:
Wij verzorgen eerst, onder begeleiding van ervaren trainers, een beach volleybal training. Daarin krijg je tips & tricks om lekker te beach volleyballen.  Techniek, tactiek en tegelijkertijd bouw je ook je conditie op! Dus het is nog gezond ook! De training zal ongeveer 3 kwartier tot een uur duren.

We verzorgen dus eerst een training, en daarna lekker wedstrijdjes beach volleyballen. We starten om 18:45 met het opbouwen van de velden en om 19:00 uur start de training., om 21:00 uur stoppen we en ruimen we gezamenlijk op. En als we zin hebben gaan we  gewoon lekker door!

Iedereen met en zonder volleybal ervaring is welkom. Jongens, meisjes, mannen vrouwen, iedereen kan mee doen. En onze ervaring leert dat beach volleybal echt voor iedereen is!
Na de training zullen er op niveau teams worden gevormd om te spelen. Dit zorgt er voor  dat iedereen leuke en uitdagende wedstrijdjes kan spelen, op zijn of haar niveau.

Helaas kunnen we het beachen niet geheel gratis aanbieden en zijn we genoodzaakt om een vegoeding te vragen, deze willen we zo laag mogelijk houden. De eerste keer dat je mee komt doen betaal je € 4,=, dan ontvang je een stempelkaart, met deze stempelkaart kun je vervolgens iedere week mee doen waarbij je dan € 2,50 per keer betaald. Wanneer je acht keer hebt meegedaan hoef je niet meer te betalen voor de rest van het seizoen. Dit houdt in dat je voor € 24,= 15 weken kunt beachvolleyballen. De vergoeding zal weer gebruikt worden om nieuwe materialen aan te schaffen. 

Wil je mee doen, meld je dan svp aan via info@triplesnb.nl 
En: hoe meer zielen hoe meer vreugd! Laten we er een te gekke zomer van maken.

Stichting Triple S&B is op dit moment vooral bekend van de organisatie van de Koningsspelen. Onze stichting heeft als doel om iedereen van jong tot oud de kans te geven om vrijblijvend en laagdrempelig te sporten. We sporten niet om te winnen maar om vooral met elkaar actief bezig te zijn. De drie kernwaarden van onze stichting zijn: Sportiviteit, Positiviteit  en Respect. Voor meer informatie kijk even op onze site www.triplesnb.nl