Afbeelding

informatiebijeenkomst nieuwbouw zorgvilla De Kleine Heide

Algemeen

Son en Breugel - Zorgvilla De Kleine Heide te Son en Breugel 'staat als een huis' en opent in de maand oktober haar deuren voor de eerste bewoners.
Op 30 mei van 13.00 – 16.00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom in Hotel La Sonnerie, Nieuwstraat 45 te Son en Breugel voor een informatiebijeenkomst over de nieuwbouw zorgvilla De Kleine Heide.



De Kleinschalige Villa heeft 24 ruime appartementen waar zowel echtparen als alleenstaanden zelfstandig wonen en volledig ontzorgd worden. Speciaal bedoeld voor ouderen die, ondanks de persoonlijke zorgvraag en dagelijkse ondersteuningsbehoefte, de regie over hun leven willen blijven behouden in een stijlvolle appartement met zorg op maat.

De ruwbouw is af.
De afwerking van de binnenkant van de Villa is in volle gang, zoals het betegelen van de natte ruimtes, het afwerken van de vloeren en het stukadoorswerk. Zodra de bouwmaterialen rond het gebouw zijn weggehaald wordt de tuin aangelegd. Het interieur van de Villa krijgt een landelijk chique uitstraling.

Een rondleiding speciaal voor de eerste bewoners
Het wachten is nu op het moment dat er een eerste rondleiding kan worden verzorgd voor de toekomstige bewoners van Villa De Kleine Heide. De eerste rondleiding zal speciaal bedoeld zijn voor hen die zich hebben ingeschreven voor een appartement. Een aantal appartementen is namelijk al besproken door mensen die graag in Son en Breugel willen blijven wonen of die terug willen keren naar de plaats waar goede herinneringen liggen of waar familieleden wonen.

"Hier krijg ik geen bezoek maar ontvang ik visite"
Hoe moeilijk de stap ook is om de eigen woning in te ruilen voor een appartement in een Zorgvilla, het biedt veel voordelen. Een mevrouw die woonachtig is in één van de Villa's van Zorggroep De Laren vertelt het volgende: 'In mijn eigen huis was ik erg afhankelijk van mijn kinderen en de thuiszorg. Hoewel ik erg opzag tegen de verhuizing, ben ik blij dat ik de stap heb gedaan. Had ik het maar eerder gedaan, denk ik nu wel eens. Je kunt volledig je eigen gang gaan en voor alles wordt gezorgd. Het is bovendien een hele geruststelling dat er dag en nacht professionele zorg aanwezig is. Het appartement is natuurlijk veel kleiner dan het huis waar ik jaren gewoond heb, maar het leven is voor mij heerlijk overzichtelijk geworden en bovendien veel minder alleen. Een woongemeenschap met gelijkgestemden en activiteiten waar wel of niet aan deelgenomen kan worden, ervaar ik als heel prettig. Hier krijg ik geen bezoek maar ontvang ik visite".


Het plaatje aan de linker zijde is de art impressie, ofwel een tekening van de Villa. Op de foto rechts ziet u hoe ver de bouw al gevorderd is. De ruwbouw is af.
De afwerking van de binnenkant van de Villa is in volle gang, zoals het betegelen van de natte ruimtes, het afwerken van de vloeren en het stukadoorswerk. Zodra de bouwmaterialen rond het gebouw zijn weggehaald wordt de tuin aangelegd. Het interieur van de Villa krijgt een landelijk chique uitstraling.

Over Zorggroep De Laren
Zorggroep De Laren is een particuliere ouderenzorgorganisatie, die de bewoners van haar
zorgvilla's (en de eventuele kinderen) geheel ontzorgt door het aanbieden van excellente service en waar nodig professionele zorg. In ruim opgezette en stijlvolle appartementen kan de levensstijl "zoals thuis " voortgezet worden. Zorggroep De Laren biedt een volledig behoud van autonomie, privacy en eigenwaarde door haar professionele en transparante werkwijze. De kleinschalige opzet van de zorgvilla's en de warme, empathische en betrokken inzet van alle medewerkers zorgt voor persoonlijke service en zorg op maat, tot en met de allerlaatste fase van het leven.