Afbeelding

Dance4Good, koop een kaartje, geef een feest!

Algemeen

Onder het motto 'Koop een kaartje, geef een feest' zet Ladies' Circle Son en Breugel zich dit jaar in voor de Stichting Jarige Job. Op 16 juli 2016 organiseren ze een spetterend feest 'Dance4Good' in La Sonnerie.
We nodigen je van harte uit om bij dit feest aanwezig te zijn!

Koop een kaartje, geef een feest
Je kind is jarig, wat doe je dan? Je koopt een cadeau, bestelt of bakt een taart en zorgt voor een traktatie op school. En meestal geef je ook nog een (kinder)feest. Heel normaal voor veel kinderen. Helaas zijn er in Nederland zo'n 60.000 kinderen die zich niet bijzonder kunnen voelen op hun verjaardag. Simpelweg omdat de ouders zich een extraatje niet kunnen veroorloven. Stichting Jarige Job zet zich hiervoor in. Jarige Job geeft geen geld maar een complete verjaardagsbox. Zoals versiering, traktaties, wat lekkers voor thuis en cadeautjes! De opbrengst van dit feest zal geheel ten goede komen aan deze stichting.

Geen alledaags feest
Hip, trendy, stijlvol, lekkere welkomstcocktail, entertainment en uiteraard een supergoede DJ zijn zaken die maken dat dit geen alledaags feest wordt!

Sponsors
Wij kunnen elke steun goed gebruiken. Ziet u als sponsor dit feest ook zitten, er zijn diverse sponsorpakketten. U kunt op allerlei manieren sponsoren! Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze site: lc66.ladiescircle.nl.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is al van start gegaan. Om er zeker van te zijn dat je er bij kunt zijn, reserveer dan nu kaarten via lcsonenbreugel@live.nl of bij een van de Ladies! Overigens is het feest voor dames èn heren!

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar lc66.ladiescircle.nl.
Volg ons ook op Facebook: Ladies' Circle 66 Son en Breugel
En Instagram: ladiescircle66sonenbreugel