Op de foto staan Ad Versantvoort , Remie Vogels . Adrie Vogels , Wim Lodewijks , Martien van Rooij. Op de foto ontbreken Cor van Sonsbeek en Adriaan van den Berg.
Op de foto staan Ad Versantvoort , Remie Vogels . Adrie Vogels , Wim Lodewijks , Martien van Rooij. Op de foto ontbreken Cor van Sonsbeek en Adriaan van den Berg.

Klus club SBC zoekt vrijwilligers.

Verenigingen

Tijdens een gesprek met de voorzitter Willem van 't Geloof en Ad Versantvoort , de coördinator van de klus club van SBC , is het wel duidelijk geworden dat men meer vrijwilligers nodig heeft bij SBC.

Door: Hennie van Hagen

Het zal zelfs bij veel mensen in het dorp niet bekend zijn dat er een klus club bestaat bij SBC. Het is een enthousiaste club mensen van 6 personen die zich belangeloos inzetten voor diverse werkzaamheden bij SBC , zoals onderhoud gebouwen , belijnen van de velden , reparatie werkzaamheden aan sanitair enz. Deze mensen werken stilletjes op de achtergrond om er voor te zorgen dat het hele terrein en de gebouwen er spic en span uitzien. Petje af….en de vele leden van SBC hebben er waarschijnlijk geen weet van dat deze mensen zo veel werk verrichten. Waar men vooral nog naar op zoek is en behoefte aan heeft is een vakbekwame schilder en iemand die verstand heeft van elektra. Het is duidelijk dat door de vele klusjes die er gedaan moeten worden er versterking nodig is. Men zoekt mensen die zich ook echt in willen zetten om kluswerk te doen . Huub van Dinter van Algemene Zaken heeft elke week een kluslijst met wat er zoal moet gebeuren. Ad Versantvoort stuurt de klus club aan en zorgt dat iedereen zijn taak heeft. Al meer dan 10 jaar zetten deze mensen zich in voor SBC .

Elke vrijdag middag komt men bij elkaar om 12.30 uur en wordt er geklust tot ongeveer 17.00 uur. En soms ook incidenteel als het nodig is , omdat er met spoed wat gerepareerd moet worden. Tijdens ons gesprek en in de pauze van de klussers , met een lekker bakje koffie , zag ik wel dat er een gezellige en gemoedelijke sfeer onder de klussers heerst. En ook het jaarlijks uitje is altijd een gezellige dag en waar gaat het dan over? …voetbal en klussen.

Dus bij deze een oproep aan mensen die in hun vrije tijd graag klussen, meld je aan…. Het geeft veel voldoening om na gedane arbeid te zien dat alles er weer prachtig bijligt en uitziet. Voor meer informatie kun je terecht bij Algemene Zaken via e mail algemenezaken@vvsbc.nl of telefonisch bij Ad Versantvoort 0633853125.

Op de foto staan Ad Versantvoort , Remie Vogels . Adrie Vogels , Wim Lodewijks , Martien van Rooij. Op de foto ontbreken Cor van Sonsbeek en Adriaan van den Berg. Adriaan is na veel jaren mede door zijn leeftijd gestopt bij de klus club. Waarvoor heel veel dank en waardering voor zijn jarenlange inzet.

Nogmaals, heb je vrije tijd en wil je je graag inzetten voor kluswerk bij SBC? Meld je dan aan via algemenezaken@vvsbc.nl