Afbeelding

Kofferbakverkoop centrum Son

Zakelijk


Son en Breugel -  Vandaag is er een extra reden om naar het centrum van Son te gaan. De winkeliers hebben verschillenende leuke acties en aanbiedingen voor hun winkel staan.

Voorheen was deze dag vooral bekend door de leuke auto's die bij de winkelier voor deur stonden en van waaruit aanbiedingen werden verkocht. Dit jaar zullen er om praktische redenen minder auto's voor de winkels staan maar wel nog meer aanbiedingen.
Misschien is "sla je slag in de Centrum van Son" wel een beter naam voor deze dag.  Zaterdag 28 mei treft u van 10.00 tot 16.00 uur namelijk voor de winkel van verschillende ondernemers mooie aanbiedingen aan. Ook ondernemers die geen aanbieding voor hun winkel hebben nodigen u speciaal op deze dag extra uit om even binnen in de winkel te komen kijken.
Het winkelaanbod in het centrum van Son mag voor een dorp zoals Son en Breugel best uniek worden genoemd.  Alles binnen handbereik met de persoonlijke aandacht en kwaliteit die u bijna nergens anders vindt.  Meer dan 25 ondernemers  aan de Nieuwstraat, Dommelstraat, Raadshuisplein, Airbornestraat, 17 Septemberplein en Heistraat heten u welkom.  Lekker shoppen in het centrum van Son, vertrouwd en gezellig.  
Na uw aankopen drinkt u nog een lekker drankje op het terras of binnen bij één van de tien horecazaken in het centrum van Son.  Centrum Son, compleet gezellig.