Peter R de Vries
Peter R de Vries

Rabobank en Interpolis organiseren Cybercrime Event voor bedrijven

Algemeen

Op 2 juni aanstaande organiseren de Rabobank en Interpolis in het Parktheater Eindhoven een groots Cybercrime Event onder leiding van Peter R. de Vries.


Steeds vaker krijgen ondernemers te maken met cyberrisico's. Vrijwel dagelijks zijn er in de media berichten over bedrijven die slachtoffer zijn van internetcriminaliteit. Toch maken de meeste ondernemers zich er geen zorgen over. Terwijl de impact van een cyberincident op het voortbestaan van een bedrijf net zo groot is als bijvoorbeeld een grote brand.
Wij vinden het belangrijk dat bedrijven zich bewust zijn van de risico's die zij lopen en hoe zij hun digitale weerbaarheid kunnen vergroten. Daarom organiseren wij samen met Interpolis het Cybercrime Event. Met dit unieke event laten we ondernemers ervaren welke risico's zij lopen op het gebied van internetcriminaliteit. Daarnaast bieden we preventieve maatregelen aan die een ondernemer kan nemen. Zo verkleint men de kans om slachtoffer te worden van internetcriminaliteit.
Peter R. de Vries
Peter R. de Vries, misdaadverslaggever, neemt onze gasten op donderdag 2 juni mee in de wereld van cybercrime. Dit doet hij aan de hand van een interactief tafelgesprek met directeur en expert Cyber Security bij Northwave Pim Takkenberg. Daarbij zijn ook een officier van justitie en een professionele hacker aanwezig. Zij gaan in op de gevaren van internetcriminaliteit voor grote en kleine bedrijven. Welke technieken gebruiken digitale criminelen? Welke desastreuze gevolgen hebben ze voor een bedrijf? Maar vooral, hoe kan men ze voorkomen? Men ziet hoe het in de praktijk werkt.
Programma
15:30 uur Ontvangst, Parktheater Eindhoven, Elzentlaan 50 te Eindhoven
16:00 uur Welkomstwoord
16:10 uur Tafelgesprek onder begeleiding van Peter R. de Vries
17:30 uur Einde tafelgesprek
17:40 uur Netwerkborrel
19:00 uur Einde
Voor meer informatie en inschrijven voor het event:
https://events.rabobank.com/eindhoven-veldhoven/cybercrime/