Voedsel fermenteren
Voedsel fermenteren Foto: Paulushoef
Klimaatweek

Paulushoef: waar klimaatbewust genieten een kunst wordt

Natuur Duurzaamheid

Son en Breugel - Paulushoef is een monumentale boerderij die al 95 jaar lang het thuis is van de familie Van Overveld. Carla van Overveld beheert er een holistisch centrum waar leefstijlopleidingen en inspirerende workshops worden gegeven, terwijl Marga van Overveld zich toewijdt aan dagbesteding voor mensen met dementie. Deze toegewijde familie woont op het erf en Carla serveert, tijdens workshops aan haar gasten heerlijke lunches, bereid met producten uit hun eigen tuin.

Carla inspireert haar gasten graag met haar visie op krachtig voedsel en klimaatvriendelijke gerechten van eigen bodem. Bij Paulushoef draait alles om de puurheid van voeding, geïnspireerd door wat de natuur te bieden heeft. Door jarenlange ervaring in intuïtief koken ontstaan de meest verrukkelijke en verrassende maaltijden.


Carla van Overveld - Paulushoef

Carla streeft er niet alleen naar om pure smaken over te brengen, maar ook om een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Deze sensatie en smaakbeleving blijven lang bij onze gasten hangen, en het is de eenvoud die onze gerechten zo bijzonder maakt.

Tijdens de klimaatweek willen we je graag verwennen met een proeverij van heerlijke producten van eigen bodem, bereid met duurzame technieken en smaken van gefermenteerde, gedroogde en ingemaakte producten. Onze oprechte intentie is om jou bewust te maken van duurzamere keuzes voor ons klimaat en gezondere opties voor ons lichaam, terwijl je geniet van een mindfull smaakavontuur.

Een proeverij voor ons klimaat:
Maandag 30 oktober van 19.00 tot 21.00 uur
Dinsdag 31 oktober van 19.00 tot 21.00 uur.
Kosten 15 euro. Aanmelden: info@paulushoef.nl of whatsapp 06-54645513.

Lees hier meer over het klimaat in onze klimaatkrant