Afbeelding

Differend bewegen op maat in de race voor donatie ING nederland fonds

Algemeen

Stiichting Differend bewegen op maat uit son en breugel in de race voor donatie ing nederland fonds

Wie helpt ons door op ons te stemmen?

Van de vele duizenden inzendingen is stg differend bewegen op maat door gedrongen tot de laatste 5. De laatste 5 gaan strijden tegen elkaar door zo veel mogelijk stemmen op te halen via de mail.
Differend is een beweeg aanbod waar ook kinderen met een beperking terecht kunnen. Niet voor iedereen is het vanzelf sprekend om vrienden te maken,leuke dingen te doen en dingen te ondernemenen of te gaan sporten. Dit geldt zeker voor kinderen met een beperking.Ze willen vaak wel maar weten niet hoe ze die stap moeten zetten of zijn in hun leven al zo vaak teleur gesteld dat iets niet lukt of verdrietig dat ze niet mee kunnen doen.
Differend bewegen op maat vindt het belangrijk dat iedereen kan bewegen er wordt rekening gehouden met iedereen zijn beperking . Daarom wordt er individueel of in hele kleine groepen gesport en alles op maat gemaakt. Zo zijn er inmiddels al de nodige kindjes gelukkig gemaakt. Om nog meer kinderen te kunnen helpen heeft differend zich ingeschreven bij de ing aktie "Help Nederland vooruit"
Na een grote voor selectie zijn er in deze regio nog 5 kandidaten over. Door 1 minuut van uw tijd te besteden om even te stemmen op differend kunt ook u deze kinderen een beetje helpen! Stemmen gaat als volgt ga naar www.ing.nl/stemnederlandvooruit hier kunt u een selectie maken door uw postcode in te voeren of in het zoek scherm differend bewegen op maat in te typen? Stem dan op differend bewegen op maat.
Doelstelling van differend is om de eerste prijs te winnen en daarmee een nieuwe beweeg aktiviteit te kopen. Ze willen gaan starten met Egamen. Dat is een spel op een grootscherm waar de kinderen levensecht mee spelen in een computerspel. Zo zijn ze op een leuke manier toch aan het bewegen.
Als iedereen zijn stem uitbrengt hebben we met z'n allen een uniek project waar Son en Breugel trots op kan zijn !
www.differendbewegenopmaat.nl