Afbeelding

Zomerspektakel Oranjeveld een groot feest

Verenigingen

Zaterdag 16 juli was er weer voor de zevende keer het Basisschool Zomerspektakel op het Oranjeveld aan de Wilhelminalaan in Son en Breugel.

Droog met zelfs af en toe een felle zon was het perfecte weer voor het Basisschool Zomerspektakel van jongerencentrum Oase. De organisatie spreekt dan ook van een zeer geslaagde dag. Tijdens het ochtendprogramma hebben de kinderen heuse gitaren kunnen versieren of zelf een muziekinstrument kunnen maken, cupcakes versierd, zich laten schminken, zich vermaken met een paar "oud" Hollandse spelen of zich vermaken op een van de verschillende luchtkussens. Voor elk wat wils en er volop gebruik van gemaakt.
Het middag programma bestond uit een zeskamp waar de basisschool kinderen in teams van vijf of zes personen streden om een heerlijke hoofdprijs, "frietjes eten bij Spierings". De eerste plaats was voor De Gehaktballen, tweede waren Bubbele Kids Power, zij mochten een ijsje gaan eten bij de Dames. En de derde plaats was voor de Super Wijzers, een mooie zonnebril van Cooijmans Optiek. Daarnaast hadden we nog een prijs voor de mooiste joker, deze is gewonnen door de Dab Girls. Het was een geweldig evenement wat volgend jaar zeker zal terug keren in de agenda van jongerencentrum Oase. Alle foto's van deze dag zijn te vinden op de site: www.jc-oase.nl. De organisatie wil Foolen licht en audio, Crazy Air, Cooijmans Optiek en cafetaria spierings bedanken voor het mede mogelijk maken van dit evenement.
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding