Mies Merks en Toon Meulendijks twee oud prinsen.
Mies Merks en Toon Meulendijks twee oud prinsen.

Oud Prinsen blijven inzamelen voor het goede doel

Verenigingen

In de aanloop naar de SamenLoop voor Hoop inzamelingsactie waren de oud prinsen van Son en Breugel een actie gestart. Zij zamelden kapotte telefoons en gebruikte cartidges in. Dat deden zij op door inzameldozen te plaatsen bij lokale ondernemers zoals Jumbo, Emté, Plus, AH, Digison en Cafetaria Spierings.

Een zeer succesvolle actie die zowel goed bleek te zijn voor ons milieu als voor een financiële bijdrage aan de SamenLoop voor Hoop actie.
De actie is inmiddels ten einde en bij het ophalen van de inzameldozen bleek dat de gemeenschap nog steeds gebruik maakt van de mogelijkheid om deze middelen als "afval" op die manier aan te bieden.
Dit heeft de oud prinsen doen besluiten om in principe door te gaan met het inzamelen en van de daaruit voorvloeiende gelden jaarlijks een lokaal goed doel te gaan steunen.

Inzamelpunten waar onze dozen blijven staan:
Cafetaria Spierings Nieuwstraat 17 geopend van dinsdag tot en met zondag van 11:30 - 24:00 uur, Albert Hein Son 17 septemberplein 9 geopend van 8:00 - 20:00 uur, DigiSon
Heistraat 14c geopend van 9:00 - 18:00 uur, Emte van Gentlaan 8 geopend van 8:00 - 19:00 uur, - Plus Verhoeven Amerikalaan 4 geopend van 8:30 - 20:00 uur, Jumbo Son
Nieuwstaat 75-77 geopend van 8:00 - 20:00 uur