Afbeelding

Beleef de Lichtjesroute met de Wheelstour 

Algemeen

Vanaf 18 september is de jaarlijkse Lichtjesroute in Eindhoven weer te zien. Veel mensen weten niet dat de Lichtjesroute een eerbetoon is aan onze bevrijders.  Wilt u weten hoe dat precies zit? Ga dan op dinsdag 20 of 27 september mee met de unieke Wheelstour. Met een authentiek legervoertuig rijdt u dan de Lichtjesroute. Vrijwilligers vertellen u dan van alles over de lichtobjecten en het ontstaan van de speciale lichtjesroute.

Unieke ervaring
De Wheelstour is een unieke ervaring voor jong & oud. De leden van Wheels (een vereniging van liefhebbers van oude legervoertuigen) stellen hun voertuigen tegen kostprijs ter beschikking om langs de Lichtjesroute te rijden. Daardoor kost deelname aan de tour slechts 25 euro per persoon. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar is de prijs slechts 12,50 per persoon.  Bij de prijs is een hapje en drankje inbegrepen. 

Beperkt plaats
De Wheelstour heeft maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Er kunnen  per avond maximaal 50 deelnemers mee. De tour start om 20.15 uur bij het clubgebouw van de Lichtjesroute aan de Pastoriestraat 108, 5623 AT Eindhoven. De Wheelstour wordt daar tussen 22.00 en 23.00 uur afgesloten met een hapje en drankje. Aanmelden vooraf is verplicht en kan via e-mail: wheelstour@vriendenvandelichtjesroute.nl. Op de website www.vriendenvandelichtjesroute.nl vindt u meer informatie over de Wheelstour.