v.l.n.r. Guillaume van Stiphout, Helga van den Heuvel en Emmy Pero
v.l.n.r. Guillaume van Stiphout, Helga van den Heuvel en Emmy Pero

Een nieuwe MooiKrant in Geldrop-Mierlo

Algemeen

Het MooiKrant-concept gaat zich uitbreiden in het gebied Geldrop-Mierlo.

Ondernemer Guillaume van Stiphout van Van Stiphout Grafische Communicatie uit Mierlo heeft een team samengesteld die de krant gaat uitgeven, evenals de snelle nieuwssitewww.mooigeldropmierlo.nl die daar bij hoort.
Inmiddels is de redactie druk bezig met het maken van interessante interviews en items en gaat ook het salesteam zich lokaal laten zien. Het is de bedoeling dat rond oktober de eerste editie in de gemeente Geldrop-Mierlo op de deurmat valt.
 "Wij zijn Van Stiphout Grafische Communicatie. Een bedrijf wat 50 jaar geleden opgericht is door mijn vader als drukkerij van Stiphout", vertelt Guillaume. "Als grafisch dienstverlener adviseren, ontwerpen, begeleiden en produceren wij een totaalpakket aan producten en diensten op het brede gebied van communicatie. Denk daarbij aan druk + print, projectbegeleiding, webdiensten en signing. Wij geloven dat er geen vooruitgang is zonder communicatie. Mensen willen graag inspireren, leren, verbeteren en herinneren. Om onze filosofie te verbreden en om nog meer cross mediaal bezig te zijn, vinden wij een krant uitgeven perfect aansluiten bij deze filosofie. Ook geloven wij nog steeds in de kracht van papier. Immers dit is een tastbaar product wat je kunt ruiken, voelen, beleven. Hiermee creëer je emotie en beleving en dat blijft hangen bij mensen.
De krant zal DeMooiGeldropMierloKrant gaan heten. DeMooiGeldropMierloKrant zal van start gaan met Emmy Pero (redactie) en Helga van den Heuvel (back-office)."