Afbeelding

Deuren Pop Up 's Hertogenbosch zijn geopend!

Algemeen

's-Hertogenbosch, – Vanaf nu stap je in een belevenis in het voormalige pand van de V&D in het centrum van Den Bosch. Waar Autobedrijf Van den Udenhout, Porsche en La Place deze week al geopend zijn, wordt dit vervolgd door bedrijven als Shoeby, Gazelle, Acer en Dungelmann.

Na een korte periode van hard werken is het gelukt om het V&D pand, behoudend in zijn staat, om te toveren tot een ware Pop Up store. Modern, innovatief, vernieuwend en inspirerend. Het biedt het winkelend publiek iets wat zij nog nergens anders in het land midden in het centrum van een grote stad kunnen vinden. 

Autobedrijf Van den Udenhout heeft de deuren geopend en op de eerste dag al vele nieuwsgierige bezoekers ontvangen. De reacties zijn zeer positief en verrassend. 

De V&D bestaat uit meerdere verdiepingen, welke allemaal ingevuld worden door de producten of diensten van bedrijven, welke samen een enorme diversiteit vertegenwoordigd. 
Waar op de begane grond een belevingswereld gecreëerd is rondom mobiliteit en alle informatie over auto's te verkrijgen is bij de specialisten, vind je op de eerste verdieping het veelzijdige en inspirerende aanbod van Shoeby en op de tweede verdieping een fietsparcours om iedere gewenste Gazelle fiets te testen. Ga je nog een verdieping hoger, waan je je tussen shop-in-shop winkels van Acer, Cadeau-Outlet, DaSilva Beans & Leafs, Dungelmann, Pieter CD's, Pop Up City 073. 

Natuurlijk was de mogelijkheid om zowel op de begane grond als op de 4e verdieping een hapje en drankje te doen bij La Place voor velen een bezoekje aan de V&D waard. Het is dan ook zeer mooi dat Jumbo La Place op beide verdiepingen heropend tijdens deze huurperiode. 

Vanaf nu tot 31 december 2016 is er de gelegenheid om deze winkels te bezoeken!
 

Afbeelding