Afbeelding

Vrouw, kom op voor jezelf!

Algemeen

Vrouw, kom op voor jezelf! Voor vrouwen die willen werken aan meer zelfvertrouwen en zelfwaardering organiseren we een training en gespreksgroep.

Het motto waar we mee werken is: "Als je jezelf de moeite waard vindt, is het gemakkelijker voor jezelf op te komen".
Er zijn 12 bijeenkomsten die ingepland staan op de dinsdagochtenden van 9.30 tot 11.30 uur. In september begint weer een nieuwe groep.
Kijk voor meer informatie en aanmelden op: http://ow.ly/1GhS3036E6u

Positief opvoeden ook al ben je gescheiden van elkaar?
Positief opvoeden ook al ben je gescheiden van elkaar? Je blijft altijd ouders van je kinderen, ook al ben je niet meer samen. Misschien is de cursus positief opvoeden voor gescheiden ouders iets voor jou.
De cursus is er op gericht u te helpen een zo goed mogelijke overgang te maken naar een nieuwe gezinssituatie na de scheiding. Het helpt u:
- een goede co-ouderschapsrelatie te ontwikkelen met de andere ouder
- vaardigheden te ontwikkelen om om te leren gaan met uw eigen emoties (emotionele zelfregulatie) 
- vaardigheden te ontwikkelen om probleem op te lossen.
- werk, gezin en ontspanning in balans te houden.

De cursus omvat zes bijeenkomsten en vindt plaats op dinsdagavonden van 19.00 uur tot 21.00 in Helmond of andere locatie. Voorafgaand aan de cursus vindt een intakegesprek plaats, waarin u kennismaakt met de trainers en een korte uitleg krijgt over de inhoud van de cursus. Samen met u wordt bekeken of het groepsaanbod goed aansluit bij uw vraag. Dit intakegesprek wordt in onderling overleg overdag afgesproken.Kijk voor meer informatie of aanmelden op http://ow.ly/u1pd3036DNR