Foto: Annemieke van Tinteren
Foto: Annemieke van Tinteren

Kado en Zo zoekt vrijwilligers

Algemeen

Midden in het centrum van Son en Breugel ligt Kado & Zo.

Het is een cadeauwinkel met atelier in het centrum van Son, waar cliënten met een meervoudige beperking hun dagbesteding hebben. 8 cliënten per dag werken of in de winkel of in het atelier. Kado & Zo is onderdeel van het DAC op het Zonhove Terrein.
Het pand is als volgt ingedeeld: Voorin bevindt zich het winkelgedeelte met daarachter het atelier. Achter in het pand zijn een keukentje, magazijn en aangepaste toiletruimte met brancard, toilet en plafondlift. In de winkel worden artikelen verkocht die worden gemaakt  in diverse dagactiviteitencentra, waaronder dat van Zonhove. Ook in het open atelier achterin de winkel zijn cliënten druk bezig. Ze beschilderen vogelhuisjes en maken kaarten. Kado & Zo maakt in opdracht relatiegeschenken en kerstpakketten. Dat zorgt voor een extra trots gevoel. Samen maken we er iets moois van!.

Zoal u begrijpt zijn vrijwilligers hierbij zeer belangrijk. Op dit moment is kado & zo op zoek naar vrijwilligers voor de winkel en de creatieve afdeling, misschien iets voor u?
Loop gerust eens binnen voor meer informatie.

Raadhuisplein 2 Son en Breugel

I