Afbeelding

Aanwijzing 4 Wie wordt Prins Carnaval 2017

Algemeen

Beste Krutjesrapers en Krutjesraperinnekes, 
Carnavalsseizoen 2017 gaat binnenkort officieel van start met als eerste onderdeel het 11-11-bal. Zoals gebruikelijk wordt op dit grootse evenement de nieuwe Prins bekend gemaakt. Heeft u al een voorgevoel wie het dit jaar zou kunnen zijn? Bent u er al bijna uit? U krijgt vandaag nog een laatste aanwijzing.

In de eerste week kreeg u de aanwijzing: "Hij moet verèkkes op z'n vingers letten". Daarna de tweede aanwijzing "Hij zet ze aan de gang". Toen de derde aanwijzing "Eigenlijk wil hij het hele jaar wel". In het derde filmpje zag u de Vurzitter bij de Burgemeester. Moeten we ons nu echt zorgen maken over het 11-11-bal, daar lijkt het wel op? En wie zit er de hele tijd mee te kijken? Deze persoon lijkt behoorlijk machtig te zijn! 
Het 11-11-bal is op zaterdag 12 november 2016 in de nieuwe zaal van de Zwaan. In de vier weken voorafgaande aan deze grootse bekendmaking zult u iedere week een nieuwe aanwijzing in deze krant aantreffen. Daarnaast kunt u ook elke maandag een nieuwe verfilmde aanwijzing vinden op www.dekrutjesrapers.nl of op de Facebook pagina van de Krutjesrapers. 
Indien u op basis van de aanwijzingen meent te weten wie "Prins Carnaval 2017" wordt, kunt u meedingen naar een diner voor twee personen door de naam van de Prins, en ook uw naam, adres en telefoonnummer in te zenden door: 
a) een gesloten envelop in te leveren in de brievenbus bij CV de Krutjesrapers p/a  Nieuwstraat 17 te Son en Breugel.(Cafetaria Leon Spierings).  Schrijf op de voorzijde van de envelop "Prins Carnaval 2017". Uw kandidaat kunt u inzenden tot en met zaterdag 12 november 2016 om 11:11 uur stipt. 
b) een e-mail te sturen met als onderwerp "Prins Carnaval 2017" onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer naar het volgende e-mail adres: contact@dekrutjesrapers.nl. De inzendtermijn voor e-mail sluit ook op zaterdag 12 november 2016 om 11:11uur  stipt. 
Per persoon wordt alleen de eerste inzending geaccepteerd.

Aanwijzing 4 luidt is: "Die knuppel heeft er niet altijd zin in."