Afbeelding

Aanwijzing 3 wie wordt Prins Carnaval 2017

Algemeen

Beste Krutjesrapers en Krutjesraperinnekes,
Carnavalsseizoen 2017 gaat binnenkort officieel van start met als eerste onderdeel het 11-11-bal. Zoals gebruikelijk wordt op dit grootse evenement de nieuwe Prins bekend gemaakt. Heeft u al een voorgevoel wie het dit jaar zou kunnen zijn? Om u nog wat verder op weg te helpen krijgt u vandaag weer een aanwijzing.
In de eerste week kreeg u de aanwijzing: "Hij moet verèkkes op z'n vingers letten". Afgelopen week was de aanwijzing "Hij zet ze aan de gang". In het tweede filmpje zag u dat het enthousiasme van Adjudant Arjen over de aanstaande spectaculaire onthulling, wat afgeremd wordt door Vurzitter Jasper. Moeten we ons al zorgen gaan maken?

Het 11-11-bal is op zaterdag 12 november 2016 in de nieuwe zaal van de Zwaan. In de vier weken voorafgaande aan deze grootse bekendmaking zult u iedere week een nieuwe aanwijzing in deze krant aantreffen. Daarnaast kunt u ook elke maandag een nieuwe verfilmde aanwijzing vinden op www.dekrutjesrapers.nl of op de Facebook pagina van de Krutjesrapers.
Indien u op basis van de aanwijzingen meent te weten wie "Prins Carnaval 2017" wordt, kunt u meedingen naar een diner voor twee personen door de naam van de Prins, en ook uw naam, adres en telefoonnummer in te zenden door:
a) een gesloten envelop in te leveren in de brievenbus bij CV de Krutjesrapers p/a Nieuwstraat 17 te Son en Breugel.(Cafetaria Leon Spierings). Schrijf op de voorzijde van de envelop "Prins Carnaval 2017". Uw kandidaat kunt u inzenden tot en met zaterdag 12 november 2016 om 11:11 uur stipt.
b) een e-mail te sturen met als onderwerp "Prins Carnaval 2017" onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer naar het volgende e-mail adres: contact@dekrutjesrapers.nl. De inzendtermijn voor e-mail sluit ook op zaterdag 12 november 2016 om 11:11uur stipt.
Per persoon wordt alleen de eerste inzending geaccepteerd.


Aanwijzing 3 is: "Eigenlijk wil hij het hele jaar wel."

Afbeelding
Ingezonden 6 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 16 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 20 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 21 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 22 uur geleden Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Algemeen 23 uur geleden Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel