Afbeelding

Mannen uit Noord-Brabant geven hun partner een 8

Algemeen

60% Noord-Brabantse mannen overweegt vreemdgaan met een BN'er niet. Het gemiddelde cijfer wat de Brabantse man aan zijn geliefde geeft, wanneer hij kijkt naar haar innerlijk en uiterlijk, is een mooie ronde 8. Zo'n 17% van de mannen uit Noord-Brabant geeft hun partner een dikke 10.

Onvoldoendes worden bijna niet uitgedeeld (5%). Dit blijkt uit onderzoek naar het liefdesleven van de Nederlandse man, uitgevoerd door mannenmodeketen Only for Men.
Zuid-Holland waardeert zijn partner het hoogst met een 8,2. In Friesland wordt het laagste cijfer gegeven; namelijk een 7,1.
Mannen uit Brabant loyaal naar partner toe

Ruim van de helft van de Brabantse mannen zegt vreemdgaan nooit te overwegen, zelfs niet wanneer hij de lakens mag delen met een prachtige BN'er (58%). Toch zegt 15% van de Brabantse mannen, die vreemdgaan met een BN'er wél overwegen, dat hij actrice/presentatrice Chantal Janzen niet zou kunnen weerstaan. Op plaats twee komt oud-hockeyspeelster Fatima Moreira de Melo met 9% van de mannelijke stemmen. Daarnaast blijft hij Katja Schuurman onweerstaanbaar vinden (8%).
Brabantse man is tevreden over zijn seksleven

Bijna drie op de tien mannen heeft minder dan één keer per maand seks (27%). Ruim 17% heeft juist weer twee tot drie keer per week seks. Over het algemeen is de Brabantse man met een relatie tevreden over zijn seksleven. Ruim 41% zegt niets te willen veranderen aan zijn seksleven of dat zijn partner een ware tijger is tussen de lakens. 19% is minder tevreden, zij hebben weinig gemeenschap of vinden dat zij altijd het initiatief moeten nemen. De overige Brabantse mannen zijn niet ontevreden, maar op zoek naar wat meer avontuur in de slaapkamer.
Zijn droomvrouw komt uit de Benelux
?
De mooiste nationaliteit is volgens de Nederlandse man 'gewoon' Nederlands, Belgisch of Luxemburgs. Ruim 38% zegt hier de mooiste vrouwen te vinden. Op een gedeelde tweede plaats  (15%) staan de vrouwen uit Noord-Europa en Zuid-Amerika. Slechts 2% procent van de mannen kiest voor een vrouw uit Noord-Amerika zoals Canada of de Verenigde Staten.