Joop en Ans op hun vaste wandelpad, waar zij de kabouter tegenkwamen
Joop en Ans op hun vaste wandelpad, waar zij de kabouter tegenkwamen

Ouder echtpaar overstuur na confrontatie met kabouter

Algemeen

Wat een rustige middag wandeling moest worden is uitgelopen op een traumatische ervaring voor Joop en Ans uit Son en Breugel.

Elke week lopen zij steevast hetzelfde rondje door de bossen van Son, afgelopen week kreeg deze wandeling echter een nare onverwachte wending.
"100 procent zeker dat het een echte kabouter was" zegt Ans. "nee 1000 procent" voegt Joop er aan toe. Hun hele leven hebben ze nooit geloofd in dergelijke wezens, tot vorige week. Geheel onverwacht stonden ze oog in oog met een echte levende kabouter. "Ook al rende het ventje gelijk de bosjes in, ik ben nog nooit zo erg geschrokken als toen!"

Helemaal overstuur thuis aangekomen zijn de kinderen van Joop en Ans nog vol ongeloof terug de bossen in gegaan, waar geen spoor van kabouters of wat dan ook te vinden was. "Erg lastig" Noemt zoon Hans deze situatie. " Natuurlijk bestaan kabouters niet, maar mijn ouders zijn ook niet gek".
Wat Joop en Ans tegen zijn gekomen in de bossen zal een raadsel blijven. Mocht u binnenkort gaan wandelen en iets opmerkelijks tegen komen in de bossen van Son, laat het dan aan onze redactie weten.