Afbeelding

Jeugdcarnaval gaat van start op het oranjeveld

Algemeen

Zoals bekent zal er ook dit jaar voor de tweede keer tijdens carnaval een jeugdtent op het Oranjeveld in Son en Breugel komen te staan.

De jeugdtent is bedoeld voor de jeugd van groep 8 tot en met de leeftijd van 17 jaar. Een groep die tijdens carnaval nog geen eigen plek heeft in Son en Breugel.
Het bleek vorig jaar een succes met elke avond rond de tweehonderd bezoekers, daarom komt er ook dit jaar weer een jeugdtent op het Oranjeveld.
Elke avond treedt er vaste DeeJees op en zal de laatste carnavalsavond in de jeugdtent eindigen met een super "Summernight Fissa". Net als vorig jaar is carnavals vereniging De Krutjesrapers weer nauw betrokken bij de jeugdtent en maken zij het mede met de sponsoren weer mogelijk dat de tent er weer staat.
Het beloven weer vier gezellige avonden te worden in de jeugdtent, die voor veel jeugd weer een reden zal zijn om carnaval in eigen dorp te gaan vieren. Ook sluit de jeugdtent mooi aan op de carnavalstent op het kerkplein. Want de jonge bezoekers van de jeugdtent zijn straks de bezoekers van de carnavalstent op het kerkplein. Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Er kunnen nog losse kaarten gekocht worden voor €6,- per avond, kijk hiervoor ook op de site www.jeugdcarnavalsenb.nl