Afbeelding

The day after

Algemeen

Carnaval 2017 zit er weer op. Wat was het groots en geweldig en wat zijn wij uniek zoals de burgemeester het in zijn toespraak tijdens de sleuteloverdracht uitspraak. Zelfs president Trump zou er stil van worden.

Een carnaval dat begon met de Veurgloei-avond in het feestcafé in Breugel en het aftrapbal bij SBC, met op zondag de optocht waar CV Hendig Zat de eerste prijs en de publieksprijs bij de wagens veroverde met een Romeins leger. De Stoklanterfanters gingen op avontuur en wonen daarmee de eerste prijs bij de loopgroepen groot en de publieksprijs.
"Kijk nou wa'n spektaokel" won de eerste prijs bij loopgroepen klein. Dit deden "klussen stom" en "vogelkundige" bij respectievelijk duo's en individueel. En nu? Nu is het afbreken weer begonnen. Tenten , borden en slingers verdwijnen uit het aanzicht van het dorp. Weer een heel karwei waarbij weer veel vrijwilligers zijn betrokken. Vrijwilligers die evenementen zoals het carnaval mede mogelijk maken. Vrijwilligers, sponsoren, ondernemers, gemeente en inwoners Son en Breugel, bedankt .

Afbeelding