Magic
Magic Foto: Rutger vd Heijden

Gezocht: Nieuwe Dommelsoppers en Dommelsopperinnekes!!

Algemeen

Het nieuwe carnavalsseizoen lijkt misschien nog ver weg maar binnenkort gaat hier weer iedere week voor getraind worden. Zo hopen we ook volgend jaar met carnaval weer te spetteren en op een nog hoger niveau te presteren. Hiervoor zijn we op zoek naar jou! Enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om bij onze carnavalsvereniging te komen dansen.

Cv de Dommelsoppers is een vereniging vol leuke dansers, danseressen, raad van 11 leden, trainsters en mensen die een steentje bijdragen. We hebben verschillende dansgroepen van modern en show tot gardedans in de leeftijd vanaf 5 jaar. Door iedere groep wordt er elke week op hetzelfde tijdstip hard maar ook met veel plezier getraind. Hierdoor hopen we uiteindelijk een mooi eindresultaat te presenteren aan een divers publiek tijdens 11/11 bal, zittingsavonden, recepties maar ook op verschillende toernooien. Wil jij deze uitdaging aangaan? Ben je sportief en enthousiast en wil je onze dansgroepen komen versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een nieuw seizoen bij de Dommelsoppers begint half mei, na de meivakantie. Iedere week gaan alle groepen aan de slag om de nieuwe dans in te leren. Na de zomervakantie gaat het hard, want voor het 11-11 bal moet alles spik en span in orde zijn, de dans zelf, de kledingstukken en eventueel de decorstukken. November en december zijn voor de rest nog vrij rustige maanden, waarin toernooien kunnen worden bezocht, maar in januari en februari volgt een drukke tijd met de zittingsavonden, de receptie van de jeugdprins en prinses, de carnavalsviering in de kerk en natuurlijk de carnaval zelf. Ook na de carnaval kunnen er nog toernooien worden bezocht en volgen de Nederlandse Kampioenschappen en eventueel de Europese Kampioenschappen om het seizoen af te sluiten.
Zo zie je maar, deze vorm van danssport is niet alleen voor de carnaval maar gaat gewoon het hele jaar door.
Dus wil jij dansen of gewoon een kijkje komen nemen? En lijkt het je wat om onze vereniging te komen versterken?
Of wil je lid worden van onze raad van elf?
Stuur een mail naar dommelsoppers.secretariaat@gmail.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Dancefun
Little-Catch
Reload
Raad-van-11