Afbeelding

Conferentie over geluk van je kind

Algemeen

'Lukt het geluk van je kind?' Dit is het thema van de jaarlijkse conferentie Ouders in de Branding van het Koning Willem I College. Ouders van leerlingen van het voortgezet en middelbaar (beroeps)onderwijs zijn van harte welkom op zaterdag 1 april 2017. Van 10.00 tot 16.15 uur vinden er in de School voor de Toekomst presentaties en (interactieve) workshops plaats over onderwerpen die op school en in de opvoeding actueel zijn. Het Koning Willem I College organiseert de conferentie om ouders te ondersteunen bij de opvoeding van hun kind.

Is leren leuk? Kun je gelukkig zijn op school? Het antwoord is ja. Sterker nog: zonder geluk komt er van leren niet veel terecht. Ouders en docenten realiseren zich steeds beter dat iemand die goed in zijn vel zit, beter presteert. Maar hoe kun je als leraar of ouder daaraan een bijdrage leveren? Hoe kunnen we elkaar helpen?

Keuze uit vele workshops
Onderwerpen als sturen en loslaten, keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen,
pesten en weerbaarheid, veilig gebruik van social media, (party)drugs en communiceren met je kind komen in de workshops aan bod.

Praktische informatie
De conferentie bestaat uit een ochtend- en/of middaggedeelte. Aanmelden via www.oudersindebranding.nl. Ouders kunnen zelf een keuze maken uit het aanbod van workshops.

Datum en tijd: zaterdag 1 april 2017 van 10.00 - 16.15 uur.
Kosten: € 10,- voor het ochtend- of middagprogramma; € 15,- voor de hele dag, inclusief lunch.
Locatie: School voor de Toekomst, Koning Willem I College, Vlijmenseweg 2,
's-Hertogenbosch.

Meer informatie vindt u op www.oudersindebranding.nl.