Afbeelding

Rabobank sluit geldautomaat Van Gentlaan  's nachts af

Algemeen

Son en Breugel - Door het toegenomen aantal plofkraken heeft Rabobank Het Groene Woud Zuid besloten een aantal geldautomaten 's nachts te sluiten. 

Risicoanalyse
In de regio hebben de afgelopen tijd verschillende plofkraken plaatsgevonden. Met explosieven wordt er dan toegang gezocht naar het geld in de automaten. Als gevolg van deze recente plofkraken en het risico daarop in de toekomst, heeft de bank de risico's opnieuw in kaart gebracht. Op basis van deze risicoanalyse hebben we besloten de beschikbaarheid van onze geldautomaten aan te passen. 
Gewijzigde beschikbaarheid in nachtelijke uren
Alle geldautomaten van Rabobank Het Groene Woud Zuid blijven gehandhaafd. Echter, om criminelen te ontmoedigen en de veiligheid te kunnen blijven garanderen, wordt een aantal geldautomaten 's nachts tussen 23:00 en 07:00 uur afgesloten. 
In Son en Breugel gaat het om de geldautomaat aan de  Van Gentlaan  in Breugel. Verder worden de geldautomaten aan het Wilhelminaplein en Rendierhei in Best en die aan de Doornboomstraat in Middelbeers  ook tussen 23.00 uur en 07.00 uur afgesloten.