Afbeelding

Nieuw kantoor DeMooiSonenBreugelKrant

Zakelijk

Op 2 september 2015 rolde de eerste DeMooiSonenBreugelKrant van de pers. Franchiseondernemer Adrie Neervoort zag dat er behoefte was aan een nieuw weekblad in onze gemeente met leuke verhalen, positief nieuws, weetjes, aanbiedingen van de plaatselijke middenstand en verslagen van vele sportclubs, verhalen over de geschiedenis van het dorp en de politiek.

Een blad met voor elk wat wils, met veel 'human interest' artikelen, mooi en kleurrijk vormgegeven en met aansprekende foto's. Kortom een blad dat zich onderscheidt van haar lokale concurrenten door haar dagelijks actuele internetpagina en een wekelijkse Mooikrant met een échte focus op de lokale samenleving.

De afgelopen jaren is er hard gewerkt om het nieuwe blad op de kaart te zetten. Er is een stabiele redactie opgebouwd en er wordt gewerkt met professionele fotografen. Met een oplage van 9200 exemplaren en een zeer hoge leesdichtheid werd DeMooiSon&BreugelKrant ook een aantrekkelijk medium voor adverteerders. Waardering volgde voor het positieve nieuws uit Son & Breugel, de leesbaarheid van de artikelen, de frisse vormgeving en al gauw groeide de krant uit tot een verbindende factor in ons dorp.

Door de groei die wij meemaken, het feit dat we zichtbaar willen zijn en graag midden in de samenleving staan waren we op zoek naar een nieuw kantoor.
Wij zijn trots te melden dat we op maandag 3 juli onze deur openen op Markt 2a. Een gezellig knus kantoortje centraal in ons dorp. We hopen u allen van hieruit nog beter van dienst te kunnen zijn en onze ambitie om verslag te doen vanuit het hart van de samenleving nog beter vorm te geven. 

Nieuw kantoor DeMooiSon&BreugelKrant
Markt 2a 
5691 AR Son en Breugel
(tegenover oud gemeentehuis)
Opening 3 juli a.s.