Afbeelding

Mudrace zondag 9 juli belooft weer veel spektakel

Algemeen

Son en Breugel - Elk jaar organiseert De Stoerderij een stoere MudRace voor sportievelingen die niet vies zijn van een beetje modder. De modderpoelen zijn doorgaans het domein van de kudde stoere waterbuffels, maar één dag per jaar blijven de buffels 'thuis' en mogen de mensen het domein overnemen.


Dit jaar is de MudRace gepland op zondag 9 juli 2017. Er wordt een parcours van een paar kilometer uitgezet en er wordt gestart in drie categorieën : 1. Schildpadden 2. Normale mensen 3. Snelle Jelle's. De eerste groep (Schildpadden) start om 14.00 uur en daarna racen de deelnemers van de andere twee categorieën.
Ook kinderen mogen meedoen, maar wel graag onder toezicht van ouder(s). Jonge kinderen, waar het 'grote-mensen-parcours' te lang voor is, kunnen tussen de races door een mini-parcours afleggen. Hiervoor hoeft vooraf niet aangemeld te worden en hiervoor wordt geen inschrijfgeld gevraagd.

Aanmelden? Stuur een e-mail naar info@destoerderij.nl of stuur een SMS / App naar telefoonnummer 06-13947995. (Arjan) Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon en dat kun je gewoon op die dag betalen (cash/pin).