Afbeelding

Geslaagd cross weekend MC Son

Verenigingen

In het weekend van 10 en 11 juni heeft MC Son wederom een mooi crossweekend georganiseerd voor zowel de rijders van de Open Nederlandse Kampioenschappen(ONK) als voor de districts rijders Zuid (DMX).

Iedereen was welkom om naar de spannende en spectaculaire wedstrijden te komen kijken en er waren dan ook veel toeschouwers, die onder meer onze eigen Sonse talenten kwamen aanmoedigen langs het speciaal voor dit weekend aangelegde circuit.
Voor MC Son kwamen behoorlijk wat rijders uit waar wij als club natuurlijk trots op zijn! Hieronder de dagtotalen van onze eigen rijders:
50 cc:         Luca Kuijpers 15e plaats (helaas motorpech in de 1e manche!)
65 kw:         Quentin Rijkers 12e plaats
85 gw:         Youri Hurkmans 2e plaats
MX2 2takt: Ricardo Abrahams 9e plaats
MX2 4 takt: Carlos Hulsen 2e plaats
MX open: John Roestenburg 14e plaats
                 Bas van Kaathoven 15e plaats
                 Bennie Traa 17e plaats
Veteranen: Patrick Schellekens 7e plaats
ONK 125cc: Ryan Witlox 12e plaats

Ryan Witlox werd, ondanks hij geen podiumplaats had behaald, bij de prijsuitreiking toch even naar voren geroepen. Daar kreeg hij uit handen van Leo Brans (Twin Air), een mooi fotojaarboek van KTM aangeboden omdat Ryan als enige "MC Sonner" ONK's rijdt. Dat was een mooi gebaar naar de 17 jarige coureur, die op een mooie 10e plaats in het tussenklassement van het Open Nederlands Kampioenschap staat.

Zowel de coureurs als de toeschouwers waren vol lof over het jaarlijks terugkerende evenement, waar wij natuurlijk ook erg trots op zijn! Er werd door de kids naast het circuit volop op fietsjes gecrosst, er werden lekkere koele drankjes en "verékkes lekkere friet" genuttigd, velen stonden of zaten heerlijk naast het circuit te genieten van het zonnetje en te kijken naar de spectaculaire wedstrijden en dan waren er natuurlijk ook nog de papa's en mechanikers die met gespannen gezichten hun eigen coureurs volgden! Verder waren vele clubleden (en hun aanhang) in de weer om, op welke manier dan ook een bijdrage te leveren om alles mogelijk te maken. Zij verdienen van ons dan ook een dikke pluim! Het gaat namelijk allemaal niet vanzelf!...

MC Son is een mooie vereniging welke in 2019 haar 50 jarig Jubileum zal vieren. Mochten er mensen of bedrijven zijn die de club op welke manier dan ook zouden willen steunen, dat kan natuurlijk altijd; graag zelfs! Zeker met het oog op ons jubileumjaar, waar we vele leuke activiteiten willen gaan organiseren. Voor vragen hierover kan contact worden opgenomen met: secretariaat@mcson.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding