Afbeelding

DAVIS-CUP tennis in Son en Breugel 2017 weer groot succes

Verenigingen

Son en Breugel - Op vrijdagavond 7 juli j.l. is onder hele mooie weersomstandigheden de DAVIS-Cup editie 2017 weer gespeeld bij tennisvereniging  HTC Son 2000. 

Leden van de 3 tennisverenigingen in ons dorp, TV Pieter Brueghel, TV Son en Breugel en HTC Son 2000 hebben weer gestreden om de felbegeerde titel: De Allerbeste Vereniging In Son en Breugel!
Iedere vereniging heeft met 6 heren- en 6 dames dubbel teams meegedaan. Er werd gestart om 19:00 uur en de laatste wedstrijden waren om 23:00 gespeeld. Het is ook dit jaar weer een hele leuke, gezellige en sportieve avond geworden. Nadat in 2016 TV Son en Breugel de beker verdiend mee naar huis had genomen, bleek na het tellen van de uitslagen dat de dames van HTC Son 2000 dit jaar door hun vele winstpartijen het verschil hebben gemaakt waardoor deze vereniging de beker mocht ophalen. Dat gebeurde door een van de deelnemers, Patrick Meulendijks, die daar zichtbaar verguld mee was.

Onze dank gaat uit naar alle deelnemers. Door jullie enthousiasme en sportiviteit is het ook dit jaar weer een  groot succes geworden. Wij kijken al uit naar Davis Cup editie van 2018.
Commissie Davis Cup