Afbeelding

De Kijk Mij Nou Band kijkt uit naar optreden op de Kiosk

Algemeen

Vrijdag 14 juli:10.30 tot 11.30 : voor de tiende keer De Kijk Mij Nou Band
Het is een mooie traditie geworden en de leerlingen van de Emiliusschool in Son leven er echt naar toe: een heus openluchtconcert op de kiosk op het Kerkplein op de laatste schooldag.

Op vrijdag 14 juli geeft een groep van de jongste leerlingen samen met de Kijk Mij Nou Band van 10.30 tot 11.30 uur weer een concert op het Kerkplein en het wordt ongetwijfeld dit keer een speciaal feest, want het is de tiende keer, dat zij zich aan het publiek presenteren. op de kiosk. Het programma bevat dan ook dit keer een paar verrassingen.

De Kijk Mij Nou Band is een muziekgroep, samengesteld uit leerlingen van de Emiliusschool in Son, een instituut voor meervoudig gehandicapte jongeren. De band is een aantal jaren geleden opgericht met de achterliggende gedachte, dat het niet alleen leuk moet zijn om met muziek bezig te zijn, maar dat daarnaast nog aan allerlei andere doelen gewerkt kan worden. Elke vrijdagmorgen repeteert de band onder leiding van de docenten Annelies en Rob Hilgerdenaar en Benjo Plandsoen, die ook in hun vrije tijd geen onbekenden in de Sonse muziekwereld zijn. De jongste groep staat o.l.v. Erik v.d.Ven. Natuurlijk wordt er af en toe opgetreden, maar het jaarlijkse concert in de kiosk vlak voor de grote vakantie vormt toch elke keer wel weer het hoogtepunt.
Bij slecht weer zal het optreden in de Zaal van café restaurant De Zwaan plaatsvinden