Afbeelding

Voorbereidingen Music in Blue 2017 komt op stoom!

Verenigingen

Na het overweldigende succes van de competitie Maestro Son en Breugel met het Harmonieorkest eerder dit jaar, is het op 25 november aan de jeugd van Pro Honore om er een geweldig spektakel van te maken. Op deze zaterdagavond vindt namelijk de tweede editie van Music in Blue, het promsconcert voor en door de jeugd van Son en Breugel, plaats. Na de vele enthousiaste reacties na de uitvoering in het jubileumjaar 2012 werd dat tijd ook!

Veel van de jeugdmuzikanten uit 2012 zijn inmiddels doorgestroomd naar het Harmonieorkest en heeft daar al menig concert, en zelfs het concours meegemaakt. Nieuw talent dient zich inmiddels weer aan. Jonge leerlingen die met hun muzikale hobby wekelijks lessen volgen en repeteren binnen een orkest. Hoogste tijd dus om ook hen een podium te geven en Son en Breugel opnieuw te trakteren op een prachtig jeugdconcert.

Van PHEV zullen maar liefst 4 orkesten deelnemen. De Opleidingsharmonie, het Samenspeelorkest, de Malletgroep en de Jeugdslagwerkgroep spelen veel nieuw en modern repertoir. Naast enkele eigen nummers zullen deze orkesten, aangevuld met een combo, in totaal zeven lokale zangers en zangeressen muzikaal begeleiden. Bekende namen als Esmee Kneppers, Tijn Luijben en Bogus van Beers, maar ook ander lokaal zangtalent Laura Dolmans, Hanneke van Beek, Yrsa Machielsen en Evelien Slegers. Zo belooft ook deze editie van Music in Blue een grandioos concert te worden.

Wederom toveren we sporthal de Bongerd in Breugel voor één avond om tot een ware concertzaal. Kaartjes kosten € 7,50 (allen zitplaatsen) en zijn sinds 1 september te koop bij Schoenmakerij en Lederwaren Albert Boudewijns en Cafetaria Spierings.

De voorbereiding is inmiddels in volle gang. De jeugd draagt zelf prima ideeën aan en voert, naast de repetities, ook diverse acties in het dorp uit om het concert ook financieel mogelijk te maken. Music in Blue 2017 is van start en gaat een grootse beleving worden!

Meer over Music in Blue 2017, de deelnemers en de voorbereidingen in de lokale media en online op www.phev.nl/musicinblue en op de facebookpagina van Harmonie Pro Honore et Virtute.