Afbeelding
Foto: Lianne van Asperdt

Start nieuw toneelseizoen bij jongerencentrum Oase

Verenigingen

Vanaf 20 september gaan bij Oase de toneellessen, onder leiding van Suzanne Akkus, weer van start. Altijd al eens een superheld willen zijn?
Benieuwd hoe het is om als indiaan over de prairie te sluipen?

Lijkt het je wel wat om als beroemdheid over een catwalk te zwieren? Dan zijn de toneelcursussen van Oase écht iets voor jou! In de verschillende groepen zijn nog enkele plekken vrij dus meldt je snel aan voor de proefles op woensdag 20 september.
Suzanne Akkus heeft de MBO opleiding Artiest/Theater in Eindhoven gevolgd.
Na het afronden van haar opleiding heeft ze inmiddels al 5 jaar ervaring in spelen, regisseren en doceren. Suzanne heeft tevens ervaring opgedaan in Istanbul op gebied van theater maar ook acteren voor een camera. Ze geeft dramales bij de Turkse theater vereniging Kulis in Eindhoven. Naast het doceren speelt ze daar in voorstellingen met een maatschappelijke doel, maar ook in toneelstukken van verschillende toneelschrijvers, zowel Turks als Nederlands. Suzanne heeft veel zin om bij toneelgroep Oase aan de slag te gaan.

De toneelcursus gaat er als volgt uitzien: het eerste half jaar (september - december) wordt in zo'n 12 lessen gewerkt aan een korte voorstelling die op vrijdag 22 december 2017 zal worden uitgevoerd, deze voorstelling heet 'Het meisje met de pindarotsjes'. Over het tweede gedeelte van de cursus wordt nog nagedacht maar ook dat beloofd spannend en uitdagend te worden.

Even als vorig jaar kun je je dit jaar opgeven voor één deel van het seizoen. Natuurlijk vinden we het super leuk als je aan beide cursussen mee wil doen. De kosten voor een compleet cursusjaar zijn 100.= euro of 125.= euro (dit is afhankelijk van je lestijd en leeftijd).Wij hebben veel zin in het nieuwe seizoen en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij. Ben jij 8 jaar of ouder en sta jij te popelen om te beginnen? Schrijf je dan in voor seizoen 2017/2018 via toneel@jc-oase.nl.
Wil je graag komen kijken of toneelles iets voor jou is? Schrijf je dan in voor de proefles op 20 september 2017 via toneel@jc-oase.nl.

Proefles:         20 september 2017
Startdatum: 20 september 2017, 30 lessen, geen lessen in de schoolvakanties                                                                
Lesdag/tijden: Woensdagmiddag
                 groep 1 - 13:30 - 14:30 (Kids)
                 groep 2 - 14:45 - 16:15 (Teens)
                 groep 3 - 16:30 - 18:00 (High School)
Kosten:     100,= euro voor groep 1, 125,= euro voor groep 2/3
Locatie:     Jongerencentrum Oase - Dommelstraat 10 - Son