Afbeelding

Muzikale middag voor gasten van de Zonnebloem Son en Breugel

Verenigingen

Op donderdagmiddag 7 september was er in zaal d'n Tref van Zonhove een gezellige middag met een optreden van het Sons Musical- en Operettekoor.

Na ontvangst met een kopje koffie of thee en een heerlijke koek, rondgebracht door onze vrijwilligers, werden de gasten welkom geheten door Joke Wisman, waarna het koor, begeleid door de pianiste, Eline van Vroonhoven, ons meenam op een muzikale reis.
Zo was er een lied over de liefde: "Der Lindenbaum" en werden we met het lied "The complete History of western Music" meegenomen in de wereld van wat verschillende componisten allemaal voor moois hebben gecomponeerd.
Het verhaal wat bij het lied "Barbershop Blues" werd verteld door de dirigent was wel even schrikken, we hoorden dat men kwam om geknipt te worden, maar men kon er ook terecht om kiezen te laten trekken!

Nadat in de pauze iedereen voorzien was van een drankje, volgde de rest van het optreden, het koor zong o.a.het mooie lied "Prendre un Enfant". Tijdens dit lied dacht ik toch stiekem meer aan het lied "Kom met mij mee naar Maastricht" dat Benny Neyman op die melodie gemaakt heeft.
En met het goed meegezongen "Que sera, sera" en als toegift het lied "Brabant" van Guus Meeuwis kwam er een eind aan deze mooie en gezellige middag.
Hebt u na het lezen van dit bericht ook zin gekregen om vrijwilliger te worden bij de Zonnebloem, afdeling Son en Breugel, twijfel niet en meld je aan. Dat kan door te bellen naar Henri Lodewijks 0499-475143 of h_lodewijks@hotmail.com.